Taksim Meydanı'nda yılbaşı partisi

Güncelleme Tarihi:

Taksim Meydanında yılbaşı partisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2005 15:04

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yeni yıla Taksim Meydanı'nda girmek isteyenler için kutlama programı düzenledi.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Taksim Meydanı'ndaki kutlamalar, 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 21.00'de başlayacak.

DJ'ler Ufuk ve Suat Ateşdağlı'nın ses ve ışık gösterileri eşliğinde canlı performanslarını sergileyeceği gecede, Taksim Meydanı, 5 farklı noktadan yapılacak ışık ve lazer şovları ile rengarenk bir görüntüye bezenecek.

İstanbullular yeni yıla, havai fişek gösterisi eşliğinde girecek.

KADIKÖY'DE DE SOKAK PARTİSİ

Kadıköy Belediyesi, Suadiye Otoparkı'nda “Yılbaşı Partisi” düzenleyecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kadıköy'deki “Yılbaşı Partisi”, bu yıl her yaştan Kadıköylüler'e hitap edecek şekilde planlandı.

Türkiye İş Bankası Maksimum Kart ana sponsorluğunda düzenlenen yılbaşı kutlaması, yerli ve yabancı sanatçıların renkli şov ve konserlerini içeriyor.

Haberin Devamı

Kutlamalar çerçevesinde Makedonya'dan gelen Roman Nefesli Çalgıcılar Orkestrası “Koçanı”, 30 Aralık 2005 günü saat 13.00'te Bağdat Caddesi'nde mini konserler vererek herkesi yılbaşı akşamı  yapılacak partiye davet edecek.

Yılbaşı günü ise saat 19.00'dan itibaren çiçekler ve ışıklarla süslenen özel faytonlar, Suadiye Otoparkı'ndan başlayarak Bağdat Caddesi'nde ücretsiz ring seferleri yapacak.

Suadiye Otoparkı'nda saat 21.00'de başlayacak partide, ilk olarak gençlerin favori grubu Kung Fu sahne alacak. Daha sonra ise Nev, partiye katılanları coşturacak.

2005'in son dakikalarında “It's Raining Men”, “Hit The Road Jack” ve “We are Family” adlı parçalarla 1980'lerde fırtınalar estiren The Weather Girls grubu, hit şarkıları ve yeni albümleriyle sahne alacak.

Havai fişek gösterisinden sonra 2006 yılının ilk dakikalarında da Harem Grubu, dansözler eşliğinde ritm performans sunacak.

“Yılbaşı Partisi”, Zelimir'in “King of The Night Show” adlı gösterisiyle saat 02.00'de sona erecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!