Taksiden mühimmat çıktı

Güncelleme Tarihi:

Taksiden mühimmat çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 08:28

ÜMRANİYE'de şüphelendikleri bir taksiyi durduran polisler, müşteri Tolga Tekin’in elindeki pakette 83 adet kaleşnikof mermisi ile 25 adet kalem tabanca mermisi ele geçirdi.

Haberin Devamı

Şüphelinin ilk ifadesinde, mühimmatı Beykoz’da denizde bulduğunu ve Üsküdar’da denize atmaya götürdüğünü ileri sürdüğü öğrenildi.

Tantavi Mahallesi Mavera Caddesi üzerinde şüphelendikleri taksiyi durduran Ümraniye Önleyici Hizmetler Amirliğine bağlı polis ekipleri yolcular Tolga Tekin ve arkadaşı İskender Çolak’a kimlik kontrolü yaptı. Şahısların silah bulundurmaktan sabıka kayıtlarının bulunduğunu öğrenen ekipler şüphelilerin üzerlerinde ve takside detaylı arama yapmak istedi. Bu sırada taksiden inen Tekin’in elindeki koli bandı ile kapatılmış paketi de inceleyen polisler, paket içerisinde 7,62 milimetre çapında 83 adet kaleşnikof mermisi ile 6,33 milimetre çapında 25 adet kalem tabanca mermisi buldu.

DENİZDE BULDUM, DENİZE ATACAKTIM

Gözaltına alınan şüpheliler Ümraniye Polis Merkezi’ne götürüldü. Tolga Tekin, polise verdiği ilk ifadede mermileri Beykoz’da balık tutarken denizde bulduğunu ileri sürerek, arkadaşı Çolak’ın mermilerden habersiz olduğunu ve kendisinin de mermileri Üsküdar’da denize atmaya götürdüğünü söylediği öğrenildi

Haberin Devamı

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, polis merkezine gelerek konuyla ilgili incelemelerde bulundu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!