Takside unutulan 10 bin doları sahibine teslim etti

Güncelleme Tarihi:

Takside unutulan 10 bin doları sahibine teslim etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2012 01:31

ATATÜRK Havalimanı’nda Taksiciler Kooperatif’inde çalışan taksi şoförü Adnan Durul, Moldovalı Müşterisi Marianna Amilpijak’ın takside unuttuğu ve içinde yaklaşık 10 bin doların bulunduğu çantayı sahibine teslim etti.

Haberin Devamı

Moldova’dan İstanbul’a bir arkadaşıyla gelen 39 yaşındaki Marianna Amilpijak, dün, Laleli’ye gitmek için Atatürk Havalimanı’ndan taksiye bindi. Laleli’ye gelen Marianna ve arkadaşı araçtan indikten sonra çantasını takside unuttuğunu fark etti. Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatif’ini arayan Marianna çantasını takside unuttuğunu söyledi. Bunun üzerine Atatürk Havalimanı’na geri gelen Mariana’ya parası taksici Murat Durul tarafından kendisine teslim edildi.

ÇANTAYI GERİ GETİRDİM

Laleli’ye müşteriyi bıraktıktan sonra kooperatiften gelen telefon sonrası araçtaki çantayı fark ettiğini belirten taksi şoförü Adnan Durul, "Çantayı aldım ve buraya getirdim. Telefonda bana çantanın içinde para olduğunu söylediler ve buraya getirdim. Allah bize haram para yemeyi nasip etmesin" dedi.

Haberin Devamı

SERMAYEM BU PARAYDI

İstanbul’a giyim alışverişi yapmak için geldiğini belirten Marianna Amilpijak ise şunları söyledi: "Moldova’dan buraya tekstil alışverişi yapmaya geldim. Sermayem buydu. Bu parayı kaybettiğimde şok oldum. Nasıl Moldova’ya gideceğimi düşündüm. Parayı bulan taksiciye ve burada çalışan herkese teşekkür ederim. Türkiye’ye sık sık gelip gidiyorum. Türk insanına teşekkür ediyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!