Taklit mi değil mi...

Güncelleme Tarihi:

Taklit mi değil mi...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2009 12:06

Her bölümüyle olay yaratan, çoğu zaman dizideki diyaloglardan çok kimin ne giydiğine odaklandığımız Aşk-ı Memnu hakkında mühim iddia... Bihter'in Burberry'si taklit!

Haberin Devamı

Pardon! Acaba Bihter’in parfümünden sizde bulunur mu? Bir de o geçen giydiği elbisenin siyahından istiyorum… Ha bir de valizi vardı, Burberry marka sanırım…

Aşk-ı Memnu dizisinin o şaşaalı tarzı, daimi seyircilerinin başını döndürdü; “Bihter’inkinden istiyorum” diye de bir alışveriş çılgınlığı başlattı. Aranızda buna şahit olanlarınız da vardır hiç kuşkusuz.

'HER ŞEY SON MODEL DİYE TUTTU'

Dizi oyuncularının üzerlerinde taşıdığı pahalı markalar, köşe yazarlarının da diline dolandı. Üzerinden çok geçmedi, Kelebek’in yönetmeni Cengiz Semercioğlu da bu kervana katılıp, köşesinde yazdı, “Aşk-ı Memnu’nun bu kadar ilgi görmesinin bir sırrı da modadan otomobile, mekandan aksesuara kadar dizide her şeyin son model ve şık olması...” diye.

Evet her şey çok şık, çok göz doldurucu ve bazıları içinse “büyüleyici.” Ancak arada bir gözden kaçan ayrıntılar olabiliyormuş. Bu ayrıntıyı da Günaydın yazarı Şirin Sever bugünkü köşesinde “Bihter’in valizi çakma mı” başlığıyla duyurdu.

Haberin Devamı

İşte, Sever’in, Aşk-ı Memnu’nun geçen haftaki bölümünde Beren Saat nam-ı diğer Bihter’in evi terk ederken koluna taktığı Burberry marka çantanın taklit olduğuna dair yazısı:

Geçen hafta 'Aşk-ı Memnu'yu izleyen bir arkadaşım aradı... Bihter'i evden çıkarken taklit bir Burberry valizle görmüş, sinirlenmiş: "Bihter gibi zengin biri sahte marka kullanır mı, hem de üçüncü derece taklit, kendimi kandırılmış hissediyorum" dedi.. Şak diye nereden anladığını soracağım ama bizim Neslihan (Özyükseler) bir alışveriş gurusu, hayatta atlamaz böyle detayları. Bir taraftan 'nasıl olsa çekim bu, orijinal Burberry kullanacak halleri yok ya' diye düşündüm... Sonra da 'olmaz ki, göze soka soka çakma marka kullanılmaz ki' dedim. Sormadan edemedim tabii. Dizinin basın danışmanları "Hayır Burberry sponsorumuz değil ama ürünlerini kullanıyoruz" dedi. Fakat bizimki yüzde yüz emin, o valiz sahte! Gel de çık işin içinden... Birileri alışveriş cadılarını aydınlatabilir mi lütfen?

Taklit mi değil mi...

Haberin Devamı

VİDEO   ---  AŞK-I MEMNU DİZİSİNİN 'VALİZLİ' BÖLÜMÜ ---

 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!