Takı Fuarı'nda süper güvenlik

Güncelleme Tarihi:

Takı Fuarında süper güvenlik
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2002 02:05

Yeşilköy CNR Dünya Ticaret Merkezi'ndeki 17. Uluslararası Takı ve Mücevher Fuarı, olağanüstü güvenlik önlemleri altında açıldı. Önceki gün gerçekleşen iki banka şubesinin soyulması, yetkililerin önlemleri artırmasına neden oldu. Fuar içindeki özel korumaların yanı sıra resmi ve sivil polislerin varlığı dikkat çekti. En küçük mücevher takımının 1000 dolardan başladığı fuarda, yüzlerce stand ve 1500 firma bulunuyor.

17. Uluslararası Takı ve Mücevher Fuarı’nda podyumun seksi mankenler, saat, gümüş ve altın takıları tanıttı. Tuğba Özay ve Ebru Şallı, Nida Saat standında tanıtım yaparken, Aysun Kayacı Hemera Kuyumculuk standındaydı. Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Sinem Güven ile Müjde Uzman, World Gold Council standındaki tanıtımda görev aldı. Mankenliğe soyunan dansöz Asena ise, gümüş takılarla poz verdi.

Denktaş'a HEDİYE saat

KKTC'ye gitmek üzere dün Yeşilköy Havalimanı'na gelen Denktaş, CNR Fuar Merkezi'ndeki Takı Fuarı’nı gezdi. Başdanışmanı Mümtaz Soysal ile birlikte fuara gelen Denktaş, Kuyumcular Odası Başkanı Alaattin Kameroğlu'ndan fuar hakkında bilgi aldı. KKTC'li kuyumcuların sorunlarını da dinleyen Denktaş'a, kendisi için 2, eşi için de bir kol saati ile gerdanlık takımı hediye edildi. Denktaş, gazetecilerin mini etekli kızlarla birlikte fotoğraf çektirme isteklerini ‘‘Sonra hakkımda söz olur’’ diyerek reddetti.

Denktaş, saat 18.00'de eşi Aydın Denktaş ile birlikte Başbakanlık'a ait ATA uçağı ile KKTC'ye döndü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!