SUZAN KARDEŞ -Makyaj Odası Şarkıları

Güncelleme Tarihi:

SUZAN KARDEŞ -Makyaj Odası Şarkıları
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 31, 2009 13:18

Ünlülerin makyaj odasında mırıldandığı şarkılar albüm oldu!

Haberin Devamı

Makyöz ve şarkıcı Suzan Kardeş DMC etikeyiyle müzik marketlere sunduğu "Makyaj Odası Şarkıları" adlı albümünde birbirinden ünlü oyuncuları ve sevilen şarkıları nasıl buluşturduğunu anlattı. Suzan Kardeş'in Nejat İşler ile iki kez stüdyoya gidip kayıt yaptığı da ortaya çıktı...

NTV'de Gülay Afşar'ın sunduğu "Haftasonu Haber Merkezi" programına konuk olan Suzan Kardeş, ikinci albümü 'Makyaj Odaları Şarkıları'nın kayıtları sırasında ünlülerle yaşananları anlattı. Kardeş, albümde yer alan sanatçılara teklif götürürken kabul etmeyecekleri şüphesini hiç taşımadığını aksine işleri olur, gelemezler ve üzülürler diye düşündüğünü ifade etti. Albüm için teklif götürdüğü herkesin kabul ettiğini belirten Suzan Kardeş, sadece Uğur Polat ile zamansızlıktan dolayı bir türlü buluşamadıklarını söyledi.

Haberin Devamı

İlk kez bir şarkı söyleyerek dinleyicilerle buluşan Cem Yılmaz'ın 'Ah Bu Gönül Şarkıları' isimli şarkıyı daha önce kendisinin de kaydettiğini belirten Suzan Kardeş, "Biz iki versiyon yaptık. Bazı şarkılardan şüpheye düşüyorduk tabii ki. Aslında Cem Yılmaz bu şarkıyı kendisi de kaydetmiş. Biz de onu taklit ederek bir tane yaptık. Ama o bunu daha çok sevdi" dedi. Albümünde kendisine katkıda bulunan ünlü isimlere stüdyoya geldiklerinde çok özen gösterdiğini ifade eden Suzan Kardeş, "Onlar çok özel insanlar" diyerek her birinin teker teker ne içmeyi sevdiğini, neden hoşlandığını yanındaki insanlara da anlatıp uyararak onları karşıladığını belirtti.

"Öyle bir şey oldu ki stüdyoya geldiklerinde hiçbiri asık yüzlü çıkmadı. Bazıları 'yapamaz mıyım' diye korktu. 'Benimle çok uğraşacaksın' diyen, 'Bizden şarkı çıkarman çok zor' diyenler oldu ama hiç öyle olmadı" diye konuşan Suzan Kardeş sözlerini şöyle sürdürdü: "Ama tabii şöyle bir şey de var; onlar oyuncu. Oyuncu oldukları için istediği insanı taklit edebilir, istediği insanı oynayabilir ve ruhunu harekete geçirebilirler." Nejat İşler'in 'Hancı' şarkısında kendisine eşlik ettiği Suzan Kardeş, "İlk başta başka bir şarkıyı seslendirdik aslında. Çok severek de söylediğimiz bir şarkıydı ama telif konusunda problem oldu onu kullanamadık. Fakat Nejat, kırk tane işinin arasında beni kırmadı ve bir daha geldi, stüdyoya girip şarkıyı okudu" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Suzan Kardeş, albümün piyasaya çıkmasından sonra, katkıda bulunan bütün oyuncuların tek tek kendisini arayıp teşekkür ettiklerini de söyledi. Kardeş'in 'Makyaj Odası Şarkıları' adını taşıyan albümünde Fikret Kuşkan, Cem Yılmaz, Nejat İşler, Erkan Can, Özgü Namal, Demet Akbağ, Olgun Şimşek, Yılmaz Erdoğan, Meltem Cumbul, Sezen Aksu, Haluk Bilginer gibi pek çok isim yer aldı.

Suzan Kardeş - Makyaj Odası Şarkıları

Suzan KardeÅŸ - Gelem Gelem Â
Nejat İşler - Hancı
Demet Akbağ - Çayuriye (Olanlar Oldu Bana)
Yasemin Yalçın - Taht Kurmuşsun Kalbime
Cem Yılmaz - Ah Bu Gönül Şarkıları
Halil Ergün - Kırmızı Gülün Alı Var
Haluk Bilginer - Sende Başını Alıp Gitme Ne Olur
Olgun ÅžimÅŸek - Ellerim BomboÅŸ
Oya BaÅŸar - Dom Dom KurÅŸunu
Yılmaz Erdoğan - Telli Turnam
Meltem Cumbul - Beyaz Giyme Toz Olur
Şebnem Dönmez - Yovano Yovanke
Özgü Namal - Saoroma (Hıdırellez) / Ederlezi
Güvenç Kıraç - Neden Saçların Beyazlamış Arkadaş
Erkan Can - Küçelere Su Serpmişim
Fikret Kuşkan - Pıkmasparı (Kuzgun)
Sezen Aksu - EÄŸreti Gelin
Suzan KardeÅŸ - Huysuzsun... Arkamdan Tas Tas

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!