Ay tutulması geliyor

Güncelleme Tarihi:

Ay tutulması geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2013 00:00

25 Mayıs sonrası tüm burçlar önemli kararlar almak durumunda kalacak. Bu haftayı hazırlık yaparak geçirin. Akrep ve Oğlaklar için ise romantik günler yolda.

Haberin Devamı

KOÇÂ
Fevri davranmayın

Özgürlük ihtiyacınız gittikçe kuvvetleniyor. Bu hafta daha rahat başına buyruk hareket etmek isteyeceksiniz. Ancak duygularınıza hâkim olun. 25 Mayıs’ta gerçekleşecek Ay tutulması uzun bir yolculuğun habercisi.

BOÄžA
Yeni bir dönem başlıyor

Hayatınızda pek değişime sebep olan iki tutulma yaşadınız. Ama değişim süreci henüz tamamlanmadı. Yakın zamanda yaşamınızda yeni bir dönem başlayacak. Bu haftayı gelecekte nasıl bir hayat yaşamak istediğiniz hakkında planlayarak geçirin.

Ä°KÄ°ZLER
Maskeler düşecek

25 Mayıs’taki Ay tutulmasıyla romantik bir ilişki ya da iş ortaklığı üzerinde yoğunlaşacaksınız. Bu tutulma uzun zamandır gerçek kimliğini sizden saklayan birinin maskesinin düşmesini sağlayacak. Hayal kırıklığına uğramamaya çalışın.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Stres doruk noktasında

Hayatınız şu sıralar biraz karmaşık. Eğer işyerinde fazla stres altındaysanız ya da bir iş arkadaşınız sizi zorluyorsa, bu hafta durum doruk noktasına ulaşabilir. Sakin olup işleri kendi lehinize çevirmenin tam zamanı.

ASLAN
Parti dolu hafta sonu

20 Mayıs’ta işyeri stresli olabilir. Burada sizin göreviniz sakin olup iş arkadaşlarınızı yanlış işler yapmamaları için uyarmak. Tüm hafta böyle geçse de parti dolu ve hatta belki küçük bir kaçamağın olduğu hafta sonu sizi bekliyor.

BAÅžAK
Aile yardımı

Aileyle ilgili bazı sorunlar çıkabilir. Bir kadın akrabanızın, belki annenizin, maddi sorunlarına destek olmanız gerekebilir. Tam da bu dönemde bir yerden beklediğiniz ya da size borcu olan kişiden ödeme gelecek, merak etmeyin.

TERAZÄ°
Yolculuk planları yakın

Aklınızı kurcalayan parasal konular bu hafta da devam edecek. Hepsini hallettikten sonra uzaklara yolculuk etmek isteyeceksiniz. Bu şans haziran başında karşınıza çıkacak. 25 Mayıs’ta son dakika projeleri yapmanız gerekebilir.

AKREP
Evlilik planları yapın

9 Mayıs’taki tutulmayla aşk hayatınızda ilerleme kaydetmiş olabilirsiniz. Eğer durum gerçekten böyleyse artık nişanlanmayı ya da evlenmeyi planlayabilirsiniz. Aynı durum iş hayatınızda da geçerli. Yeni bir ortaklık söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

YAY
Aşkta şansı kaçırmayın


Bu ay çok çalışıyor, gözünüzün önündeki fırsatları kaçırıyorsunuz. Kafanızı masanızdan biraz kaldırsanız hoşlandığınız kişinin sizi ne kadar beğendiğini fark edeceksiniz. Ay tutulması da bu ilişkinin gelişmesinde etkili olacak.

OÄžLAK
MuhteÅŸem geliÅŸmeler

Harika haberler sizi bekliyor. Ve bu güzel etki 2015’e kadar bir daha olmayacak. Bunu iyi kullanmanızda fayda var. Eğer yalnızsanız yeni biriyle tanışacaksınız. Evliyseniz romantik vakitler geçirecek hatta çocuk yapmayı bile düşüneceksiniz.

KOVA
Davetlere katılın

Ev konusuyla ilgili işleri halletmek için bu hafta hâlâ şansınız var. Bu konuda etkili olan Mars, 31 Mayıs’tan sonra iki yıl boyunca uğramayacak. 25 Mayıs’taki Ay tutulması, sosyal hayatınızı hareketlendirecek. Davetleri geri çevirmeyin.

Haberin Devamı

BALIK
Projeler iyi sonuç verecek

Geçen haftalarda hiç evde oturmadınız. Ama şu sıralar evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmanın tam zamanı. 25 Mayıs’taki Ay tutulmasıyla birlikteyse yine kariyerinize odaklanacaksınız. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili iyi sonuçları alacaksınız.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!