Süper Loto sonuçları açıklandı! 21 Şubat Süper Loto sonuç ekranı millipiyangoonline'da

Güncelleme Tarihi:

Süper Loto sonuçları açıklandı 21 Şubat Süper Loto sonuç ekranı millipiyangoonlineda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2021 22:28

Süper Loto çekilişi saat 21.30'da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan Süper Loto çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı. İşte, Süper Loto sonuç ekranı...

Haberin Devamı

Süper Loto'da bir çekiliş günü daha geldi çattı. Haftanın üç günü yapılan Süper Loto'nun sonuçları önce canlı yayında noter huzurunda ardından Milllipiyango Online ekranı üzerinden açıklandı.

En çok tercih edilen bir diğer şans oyunu olan Süper Loto, Salı, Perşembe, Pazar günleri saat 21.30'da çekiliyor. Sonuçlar Millipiyangoonline.com üzerinden canlı izlenebiliyor ve sorgulanabiliyor.

ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Loto oynamanın kuralları neler?

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto’da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto’da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

BAKMADAN GEÇME!