Sünnet düğününde hırsızlık kameraya takıldı

Güncelleme Tarihi:

Sünnet düğününde hırsızlık kameraya takıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 12:33

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde, sünnet düğününe davetli gibi gelen kimliği belirlenemeyen bir kadın, içinde 10 bin TL değerinde altın bulunan çantayı çalarak kaçtı. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, hırsız kadın ve yanındaki küçük kızın eşkalini belirledi.

Haberin Devamı

Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esatbey Caddesi üzerinde bulunan Tekel Evleri’nde oturan Baki Dizdar, sünnet ettirdiği oğlu Hazar Dizdar için evlerinin önündeki bahçede eğlence düzenledi. Davetlilerin bahçede bulunduğu sırada elinden tuttuğu ufak yaşlardaki bir çocukla eve giren ve kimliği belirlenemeyen kadın, davetlilerden 30 yaşındaki Özlem Hasanlar'a ait portmantonun üzerinde bulunan içersinde 10 bin TL tutarında altın bulunan çantayı alarak kaçtı.

Bir süre sonra eve giren Özlem Hasanlar çantasını bulamayınca durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemenin ardından, kamera kayıtlarını inceleyerek hırsız kadın ve yanındaki küçük kızın eşkalini belirlerken, çantanın içersinde 5 burma bilezik, altın kelepçe ve takı setinin bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma Cumhuriyet Savcılığı’nca sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!