Sulama kanalında cansız bedeni bulunan Şerif'in sır ölümü! Çantası ve cep telefonu kayıp

Güncelleme Tarihi:

Sulama kanalında cansız bedeni bulunan Şerifin sır ölümü Çantası ve cep telefonu kayıp
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2024 13:02

Adana'nın Yüreğir ilçesinde dün sulama kanalına düşen ve gece cansız bedeni bulunan Muhammet Şerif Aras'ın (13) cenazesi, otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alındı. Aras'ın dayısı Yusuf Karayiğt, “Çocuğumuzun kıyafetlerini bulduk ama cep telefonu ve çantasını bulamadık. Her türlü şüphe içerisindeyiz. Acaba arkadaşları bilerek mi attı? Yoksa şaka amaçlı bir şey miydi? Kayıp eşyalar şu an kimin elinde? Aklımıza binbir türlü şey geliyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 15.30 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi PTT Mahallesi'nde meydana geldi. Devlet Su İşleri'ne ait (DSİ) sulama kanalına bir çocuğun düştüğü ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen Su Altı Grup Amirliği'nde görevli dalgıç polisler, kanalda arama çalışması başlattı. Saatler süren aramalarda çocuğa ulaşılamadı. Havanın kararması nedeniyle arama çalışmasına ara verilirken, savcılığın talimatıyla kanala verilen su kesildi. Öte yandan polis, kanala düşen çocuğun Muhammet Şerif Aras olduğunu belirledi. Kanala verilen suyun kesilmesiyle Aras'ın cansız bedeni, düştüğü noktanın birkaç kilometre uzağında yosunlara takılmış halde yakınları tarafından bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine Aras'ın cansız bedeni, dalgıç polisler tarafından kanaldan çıkarıldı. Kanal kıyısında toplanan yakınları, çalışmaları gözyaşlarıyla izledi. Aras'ın cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Haberin Devamı

‘YÜZME BİLMİYORDU’

Bu sabah yapılan otopsi işleminin ardından Aras'ın cenazesi adli tıp kurumu morgundan ailesine teslim edildi. Aile, morg önünde uzun süre gözyaşı döktü. Aras'ın dayısı Yusuf Karayiğit, “Sınıf arkadaşlarıyla beraber kanala girmişler. Çocuğumuzun kıyafetlerini bulduk ama cep telefonu ve çantasını bulamadık. Her türlü şüphe içerisindeyiz. Acaba arkadaşları bilerek mi attı? Yoksa şaka amaçlı bir şey miydi? Kayıp eşyalar şu an kimin elinde? Aklımıza binbir türlü şey geliyor. Arkadaşları bizi olaydan sonra hiç aramadı. Bu çok şüphelendiriyor. Birine haber verebilirlerdi. Muhammet sudan korkardı ve yüzme bilmiyordu” diye konuştu.

Sulama kanalında cansız bedeni bulunan Şerifin sır ölümü Çantası ve cep telefonu kayıp

Polis, Aras'ın ölümüyle ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!