Şükran Kodalak kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Şükran Kodalak kimdir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2018 09:24

Cumhurbaşkanı başdanışmanlık, bakan yardımcılıkları ve Rekabet Kurulu üyeliklerine yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda Şükran Kodalak Cumhurbaşkanı kararlarıyla Rekabet Kurulu üyeliğine atandı. Bu önemli gelişmenin ardından vatandaşlar, Şükran Kodalak'ın kim olduğunu ve kariyerini öğrenmek adına araştırma yapmaya başladı. Peki, Şükran Kodalak kimdir?

Haberin Devamı

Şükran Kodalak'ın kim olduğu, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarının ardından merak konusu oldu. Yeni kararname ile birlikte Rekabet Kurulu üyesi olan Şükran Kodalak'ın biyografisi günün en çok merak edilenlerinden oldu. İşte, Şükran Kodalak hakkında merak edilen detaylar…

ŞÜKRAN KODALAK KİMDİR?

1969 yılı Ünye doğumlu olan Şükran Kodalak, 1986 yılında Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Meslek Lisesi, devamında 1991 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

1986-1991 ve 2002-2006 yılları arasında Gazi Üniversitesi ve Sağlık Bakanlığında değişik illerde hemşire olarak görev ifa etti.

2006 yılında Sağlık Bakanlığı Unvan Değişikliği sınavında dereceye girerek avukat kadrosuna atandı ve akabinde Bakanlık Merkez Hukuk Müşavirliğine görevlendirildi. Mayıs 2011 tarihinde Hukuk Müşavirliği kadrosuna ve 2012 yılında Bakanlık Müşaviri kadrosuna atandı ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü işlemlerine karşı Bakanlık aleyhine açılan davalarla ilgili işlemlerin takip ve koordinatörlüğünü yürüttü.

Haberin Devamı

Ağustos 2016 tarihinde Daire Başkanı oldu. 04.10.2016 tarihli Resmi gazetede yayımlanan Bakanlar Kurulu’nun 2016/9261 sayılı Kararı ile Rekabet Kurulu üyeliğine seçildi.

Şükran Kodalak evli ve iki çocuk annesidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!