Şubat’ta krizsavar kampanyalar

Güncelleme Tarihi:

Şubat’ta krizsavar kampanyalar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2009 00:00

Global krizle düşen satışlarını canlandırmak için 3-4 ay önce başlatılan kampanyalar Şubat ayında dolu dizgin devam ediyor. Bazı firmalar Şubat’ta uyguladıkları kampanyaları ’krize inat Ohh bee dedirtecek’ kampanyalar olurak adlandırırken, bazıları ise ’krizsavar’ olarak yorumluyor. Şubat ayında düzenlenen kampanyalarda indirimler 24 bin TL’yi bulurken, ÖTV miktarı kadar indirim yapan firmalardan 12 ay sıfır faizle kredi kullanana kadar bir çok cazip seçenek yer alıyor.

RENAULT: Şubat ayında Trafic ve Master modellerinde yüzde 0 faiz ve uygun vade avantajı birarada sunuluyor. 28 Şubat’a kadar Trafic ve Master modeli için geçerli olacak kampanya 12 bin TL, 15 ay vade veya 15 bin TL 12 ay vade için 0 faiz fırsatından faydalanabiliyor. Master Minübüs ve Trafic Minübüs müşterilerini aynı zamanda serviste Fix Servis Paketlerinde yüzde 30 indirim avantajı sunuluyor.

FIAT: Şubat ayı sonuna kadar sürecek yeni kampanya kapsamında dizel motorlu Fiat Grande Punto modelinde 2 bin 250 TL; benzinli Fiat Grande Punto modelinde bin 250 TL tutarında nakit indirimler yapılırken, Fiat Linea model ailesinde 2 bin TL; Fiat Palio ve Albea Sole modellerinde ise bin TL nakit desteği veriliyor. Ayrıca Linea modeli için yüzde 0.39 faiz oranı ve 12 ay vadeyle 15 bin TL’lik kredi kullanma fırsatı da sağlanıyor.

Fiat Ticari Araçlar ise Şubat ayı sonuna kadar sürecek olan ÖTV miktarı kadar indirim imkanının yanı sıra uygun kredi koşulları sunan "krizsavar" kampanyasına start verdi. Kampanya kapsamında Fiat Ducato ve Scudo modellerinde ÖTV miktarı kadar indirim yapan Fiat Ticari Araçlar, Fiat Doblo modelinde ise 3 bin 274 TL’ye; Fiat Fiorino modelinde ise 2 bin 160 TL’ye varan cazip indirimli satın alma fırsatları sunuyor.

KIA: Çelik Motor bünyesindeki Kia, 4x4 modeli Sportage’yi Şubat ayı boyunca sadece 59 bin 990 TL’lik fiyat etiketiyle satıyor. Aracın etiket fiyatı kriz öncesinde 84 bin civarındaydı. Böylece son dönemde yapılan indirimler sonucunda araç 24 bin YTL’lik indirim görmüş oldu. Kampanya kapsamında ayrıca, trafik sigortası da hediye ediliyor ve Denizbank’tan isteyene 2 ay ertelemeli, yüzde 1.58 faiz oranlı kredi imkanı sunuluyor.

ISUZU: Anadolu Isuzu 14-28 Şubat tarihleri arasında ’krize inat OHH bee dedirtecek’ kampanya başlattığını açıkladı. Kampanyayla Isuzu Kamyon ve Kamyonetlere 20 bin TL’ye 12 ay kredi imkánı sunuluyor. Üstelik faizi de Isuzu’dan hediye ediliyor. Isuzu’nun 90 yılı aşkın mühendislik evriminin ürünü olan pick up modeli D-Max’ler de yine kampanya kapsamında 15.000 TL’ye 12 ay sıfır faizle kredi imkanı sunuluyor.

HYUNDAI: Şubat ayı boyunca tüm Hyundai modelleri için 10.000 TL’ye 12 ay yüzde 0,65 oranla kredi sağlanırken bu kampanyadan yararlanmak istemeyenler için de tüm araçlarda 800 TL indirim sunuluyor. Ayrıca Tucson ve Santa Fe modellerinde Thule araç üstü taşıma aparatı ve kayak taşıyıcı hediye olarak veriliyor. Bu kampanyalara ek olarak, halen herhangi bir Hyundai araç sahibi olan müşteriler için H100 Kamyonet alındığında 600 TL ve H-1 alındığında ise 1.000 TL indirim uygulanıyor. 9-20 Şubat tarihleri arasında geçerli ’Sevgililer Günü’ kampanyası dahilinde satılan tüm i10 modelleriyle birlikte diğer kampanya koşullarına ek olarak, perakende değeri 1.000 TL olan Hyundai marka 32’ (82 cm) LCD TV hediye ediliyor.

DACIA: 2008 yılında daralan pazara karşın satışlarını artıran markalardan Dacia, Türkiye’de bilinirliğini giderek artırıyor. Ekonomik ve her keseye uygun otomobillerle Türk tüketicisinin ilgisini her geçen gün daha fazla çekiyor. Renault kanatları altındaki marka Türkiye’de şubat ayı kampanyasını finansal destek üzerinde oturtmuş. Sandero, MCV gibi çok satan modellerinde uygun fiyat kalite dengesine, faiz ve vade desteği ekliyor. Buna göre Sandero 1.4 Ambiance 18.750 TL’den başlayan fiyatına ek olarak tüm versiyonlarında 12.000 TL için 12 ay %0,69 faiz imkanı sunuyor. 1.6 Ambiance versiyonu 18.250 TL’den başlayan Logan MCV (5 ve 7 kişilik) modelinin tüm versiyonlarında 15.000 TL için 15 ay vadeye %0,69 faiz uygulanıyor.Ayrıca Dacia alanlara İstanbul’daki İspark’lar 1 yıl ücretsiz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!