Su sıkıntısına başkandan sosyal medyada özür mesajı

Güncelleme Tarihi:

Su sıkıntısına başkandan sosyal medyada özür mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2015 10:55

UŞAK’ın Eşme İlçe Belediye Başkanı AK Partili Hacı Mustafa Çetin, ilçede su borularındaki sorunlar nedeniyle geçen yıldan beri aralıklarla yaşanan kesintiler üzerine facebook’taki hesabından mesaj yayınlayarak vatandaşlardan özür diledi.

Haberin Devamı

Alt yapının eskimesi ve ilçedeki su borularında yaşanan patlaklar üzerine yaşanan kesintiler üzerine AK Partili Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, sosyal medya üzerinden özür mesajı yayınladı. Facebook’taki hesabından Çetin, şu ifadelere yer verdi:

"Su sıkıntısı yaşadığımız ilk günden beri ekiplerimiz gece gündüz su kaçağı olan hattımızı aramaktayız. Sizlerin de bildiğiniz gibi su ve kanalizasyon tesisatımız çok eski ve kar yağışı da yoğun olduğu için su patlağını bulmamız biraz zaman aldı. Bu gecikme için sizlerden tekrar şahsım adına özür diliyorum. Sizlere vermiş olduğum altyapı projesinin ihale sürecini tamamladık ve yaz mevsiminde çalışmalarımız başlayacaktır. Altyapımızı yeniledikten sonra bu sıkıntıları bir daha yaşamayacağız. Bu sıkıntılı dönemde bizleri anlayışla karşılayan vatandaşlarımıza gece gündüz demeden özveri ile çalışan su ve kanal ekibime, emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyorum"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!