Su dolu çukura düşen iki çocuk boğuldu

Güncelleme Tarihi:

Su dolu çukura düşen iki çocuk boğuldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2008 22:08

Muğla Merkez Düğerek Mahallesi'nde, kayalık alana oynamaya giden 10 yaşındaki Hilmi Can Bozkurt ile Fatih Zabir, su dolu çukura düşüp boğularak hayatlarını kaybetti. Kötü haberi alan acılı aileler, olay yerinde çocuklarının cansız bedeniyle karşılaşınca sinir krizi geçirdi.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında, İnardı mevkiindeki kayalık alanda meydana geldi. Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu'nda 4'ncü sınıf öğrencisi olan 10 yaşındaki Hilmi Can Bozkurt, 10 yaşındaki Fatih Zabir ve 10 yaşındaki İbrahim Coşkun, evlerinin yakınındaki kayalık alana oynamaya gitti. Bir süre sonra arkadaşlarından ayrılan Coşkun, kayalıklar arasında bulunan su dolu çukurların olduğu alandan çığlıklar duydu. Arkadaşlarının yanına gidip yardım etmeye çalışan Coşkun, arazinin sarp ve kayalık olması nedeniyle arkadaşlarına yardım edemedi. Coşkun, daha sonra köy kahvesine giderek olayı anlatıp kahvedekilerden yardım istedi. Su çukurlarının olduğu bölgeye koşan mahalle sakinleriyle Bozkurt ve Zabir aileleri, talihsiz çocukların cansız bedenleriyle karşılaştı. Gözyaşlarına boğulup, sinir krizi geçiren acılı aileleri yakınları teselli etmeye çalıştı. Bozkurt'un annesi Reyhan Bozkurt olay yerinden yakınları tarafından güçlükle uzaklaştırıldı. Baba Ömer Bozkurt ise oğlunun cansız bedenini görünce gözyaşlarına boğuldu. Bozkurt'un üstündeki örtüyü kaldırarak yavrusunun yüzüne bakan acılı baba ağıtlar yaktı. Bölgeye gelen polis ekipleri, olay yerinde çalışma başlattı. Talihsiz çocukların cansız bedeni ise Muğla Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Muğla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın tanığı olan 10 yaşındaki İbrahim Coşkun'un ise Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ifadesine başvurulucağı bildirildi. Ölen küçük iki öğrenci arkadaşın cenazelerinin yarın öğle namazının ardından toprağa verileceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!