Star TV'de yaz şöleni

Güncelleme Tarihi:

Star TVde yaz şöleni
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2008 00:00

Star TV, yaz boyunca birbirinden kaliteli dizi, şov ve yarışmaları izleyicilerle buluşturacak.

İşte Star TV’nin yaz ekranına damgasını vuracak iddialı yapımlar...

İKİZZLER

Tek yumurta ikizleri yarışacak

Sunuculuğunu Şebnem Dönmez'in üstlendiği "İkizzler" yarışmasında tek yumurta ikizleri yarışacak. Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirilecek elemeler sonucunda belirlenen finalistler, jüri karşısında tüm hünerlerini sergileyecekler. (22 Haziran)

Haberin Devamı

 PULSAR

Star TVde yaz şöleni
Kahraman köpek

Kıraç ve Ayşe Şule Bilgiç'in yapımcılığını üstlendiği, Buket Dereoğlu, Kayra Şenocak, Ayberk Koşar ve Ecem Uzun'un rol aldığı "Pulsar" adlı dizide bir köpek başrolde. Kahraman köpeğin maceralarının konu edileceği dizi, başta çocuklar olmak üzere her kesimden ve her yaştan insan tarafından beğeniyle izlenecek. (10 Haziran)

BABA OCAĞI

/images/100/0x0/55eb40e0f018fbb8f8b53905
Hovarda ikizler

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı "Baba Ocağı"nda başrolleri Engin Şenkan, Ali Sürmeli, Suzan Aksoy, Burak Özçivit, Selim Güngören ve Gülden Dudarık paylaşıyor. Burak Özçivit ve Selim Gülgören'in kendi hayalleri peşinde koşan ikiz kardeşleri canlandırdığı dizi, babalarının ziraat mühendisi olmaları için gönderdiği İstanbul'da hovardalık yapan iki kardeşin öyküsünü anlatıyor. (20 Haziran)

MİLYONDA BİR

Star TVde yaz şöleni
Biricik çocuğunuz ya sizin değilse

18 yaşındaki oğullarının aslında öz çocukları olmadığını, hastanede karıştığını öğrenen iki ailenin öyküsünü konu alan "Milyonda Bir"in kadrosunda Sümer Tilmaç, Cenk Gürpınar, Metin Belgin ve Itır Esen bulunuyor. Dizinin yönetmenliğini ise Ersoy Güler üstleniyor. (23 Haziran)

BİR EĞLENCE GECESİ

Gazino geceleri başlıyor

"Bir Eğlence Gecesi", artık unutulmaya yüz tutmuş bir kültürü; gazino gecelerini yeniden canlandıracak. Ünlü tiyatrocuların rol alacağı müzikal komedinin kulisinde her hafta Türkiye'nin en sevilen solistleri yer alacak. (12 Haziran)

/images/100/0x0/55eb40e0f018fbb8f8b53909
SON AĞA

İlk aşk unutulmaz

Yönetmen koltuğunda Özer Kızıltan'ın oturduğu, başrollerini Tamer Karadağlı, Feride Çetin, Emel Müftüoğlu ve Durul Bazan’ın paylaştığı "Son Ağa", temmuz ayında izleyiciyle buluşacak. Abisinin ölümü üzerine yengesi ile evlenmek zorunda kalan, Kapadokya'nın güçlü ailelerinden Bağcıoğulları'nın son ağası Salim'in düşman aşiretten bir kıza aşık olmasıyla gelişen olayları konu alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!