SOYGUNCULAR! BİZİ ENAYİ YERİNE KOYUYOR

Güncelleme Tarihi:

SOYGUNCULAR BİZİ ENAYİ YERİNE KOYUYOR
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2012 09:51

Bir süre önce Bodrum'da bir lahmacunun 50 TL'ye satılması uzun süre gündemde kalmıştı. Bayram tatilinde de özellikle gösteri dünyasının ünlülerinin gittiği mekanlarda bir şişe suyun bile fahiş fiyatla satılması olay oldu.

Haberin Devamı

SOSYETENİN GÖZDE TATİL MEKANINDA DUDAK UÇUKLATAN HESAP- Fotogaleri

Bayramda fiyat artırma politikası izleyen mekanların kurbanlarından biri de sunucu Ece Erken oldu.

Milliyet'in haberine göre ünlü sunucu, önceki akşam annesiyle birlikte Çeşme'deki Cece Bar'da sahne alan Serdar Ortaç'ı dinlemeye gitti. Garsonlar, anne kızın içtiği 2 kokteyl için bin 700 TL istedi. Ancak Ece hesaba itiraz etti. Bunun üzerine hesap bin 300 TL'ye indi.

Ünlü sunucu da, "750 TL öderim" deyip mekanı terk etti. Ardından da tepkisini twitter'da dile geldi: "Geçtiğimiz hafta Miami'de tatil yaptım. 20 dolara yemek yedim. Oranın en pahalı restoranında bile 100 dolar ödedim. Türkiye'deki soyguncular, bizi enayi yerine koyuyor, insanları yurt dışına kaçırıyor."

DIŞARIDA 50 KURUŞ, ORADA 12 TL

Haberin Devamı

Sosyetik mekanlarda ise 50 kuruşluk su 12 TL'ye çıktı. 75 kuruşa satılan sodanın fiyatı ise Bodrum'taki halk plajında 5 TL'ye kadar çıktı. Katkısız mineralli bu içeceğin bir bardağı sosyetik plajlarda ise 25 TL'den satıldı.

Bodrum'un en pahalı beldelerinden biri hiç kuşkusuz Türkbükü... Ünlü tatil yöresini ikiye ayıran Azmak Köprüsü, adeta fiyatları da ikiye böldü. Köprünün "halk" tarafında kalan plajları, biraz daha vicdanlı çıktı... Örneğin bir şişe küçük suyu, 5 liraya sattı... Sosyetik mekanlar ise "daima kazan" taktiği uyguladı. Aynı suyu 12 TL'den pazarladı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!