Sosyete kokaincileri Ağır Ceza'da

Güncelleme Tarihi:

Sosyete kokaincileri Ağır Cezada
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sosyeteye yönelik kokain operasyonunda yakalanan Atik Berberoğlu, İzzet Öz, Nazlı Bahar Bayer, Demir Özgür, Cengiz Mesudiyeli ve Murat Özvardar hakkında 2-12.5 yıl arasında hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul sosyetesine yönelik son kokain operasyonu İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde noktalandı. Sosyete playboyu Atik Berberoğlu ile prodüktör İzzet Öz, Nazlı Bahar Bayer, Demir Özgür, Cengiz Mesudiyeli ve Murat Özvardar hakkında kokain kullanmak, bulundurmak ve satmak iddialarıyla dava açıldı.

Tutuklu yargılanacak Berberoğlu'nun kokain içme, sağlama, imal etme ve satma iddialarıyla 12.5, Özgür'ün içicilik ve kullanıma aracılık iddialarıyla 6, diğer sanıkların da içicilikten 2'şer yıl hapisleri istendi.

İddianamede, Berberoğlu, Öz ve Bayer'ın idrarlarında yapılan Adli Tıp incelemesinde kokain tesbiti yapıldığını vurgulandı. Berberoğlu'nun ifadesinde kokain kullandığını belirterek uyuşturucu maddeyi değişik kişilerden sağladığı, ihtiyacı olanlara ve evine gelen arkadaşlarına ikram ettiğini itiraf ettiği kaydedildi.

TEKNEDE KOKAİN PARTİSİ

Berberoğlu'nun Öz'e bir gece kulübünde sigara paketi içinde kokain ikram ettiği, Özgür'ün ise Berberoğlu'na 100 milyon lira verip yazın teknesinde 1 hafta kaldığı, bu süre içinde kendisine kokain ikram edildiği öne sürüldü.

Bayer'in de sevgilisi Berberoğlu'nun kendisini bıçakla tehdit ettiğini, dövdüğünü ve eve hapsettiğini öne sürdüğü belirtildi. Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu olan ve Sanko Holding'te çalışan Nazlı Bahar Bayer, polise verdiği ifadesinde ‘‘Evden ayrılmak isteyince kızdı. Beni dövdü ve eve hapsetti’’ dediği bildirildi. Savcı bu şikayetle ilgili yetkisizlik kararı verip dosyasını ayırdı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!