Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklandı! İfadeleri ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2024 10:30

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Talu çifti gözaltına alındı. Gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Kıvanç Talu ve Beril Talu, dolandırıcılık iddiasıyla tutuklandı. Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun alınan ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi. Şüphelilerin "Biz onlardan borç para aldık. Asıl onlar tefecilik yaptılar. Asıl suçlu onlar" dedikleri belirtildi.

Haberin Devamı

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında dolandırıcılık iddiaları üzerine yurt dışına çıkış yasağı konmuştu. Yapılan incelemeler sonucu çiftin Gürcistan'a gittiği belirlenmişti. Dün öğle saatlerinde Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun İstanbul Havalimanı'na Gürcistan'dan kalkan bir uçakla geldikleri öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklandı İfadeleri ortaya çıktı

Haklarında yurt dışına çıkış yasağı olduğu için havalimanı polisi tarafından pasaportlarına el konan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun, Türkiye'ye giriş yaptıklarının tespit edilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklandı İfadeleri ortaya çıktı

Haberin Devamı

TUTUKLAMA TALEBİYLE HAKİMLİĞE SEVK EDİLDİLER

Dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Kıvanç Talu ve Beril Talu, "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

TUTUKLANDILAR

Dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklandı.

TALU ÇİFTİNİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Dolandırıcılık Büro Amirliğinde işlemleri yapılan Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun alınan ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi. 150 milyon liralık vurgun yaptıkları iddialarını kabul etmeyen şüphelilerin "Biz onlardan borç para aldık. Asıl onlar tefecilik yaptılar. Asıl suçlu onlar" dedikleri belirtildi.

Asayiş şube müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. Çift adliyeye sevk sırasında sorulara cevap vermedi.

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu tutuklandı İfadeleri ortaya çıktı

Haberin Devamı

KIVANÇ TALU KİMDİR?

Memur bir ailenin çocuğu olan Kıvanç Talu, 1988 yılında Ankara'da dünyaya geldi. "Var Böyle Tipler" adıyla çektiği kısa, komik videolarla tanındı. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2007 yılında reklam yazarı olarak çalışmaya başladı. Ardından pek çok farklı ajansta kariyerini devam ettirdi. 2016 yılında tasarım direktörlüğü görevinden ayrılıp oyunculuk, seslendirme ve sosyal medya alanlarında bireysel olarak çalışmaya başladı. Bunun yanı sıra 2015 yılından bu yana "Var Böyle Tipler" adlı Instagram sayfasını yönetiyor.

BERİL TALU KİMDİR?

Beril Talu, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İzmir Özel Türk Koleji'nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Beril Talu, çeşitli reklam ajanslarında çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!