Sophia Loren makarna reklamında

Güncelleme Tarihi:

Sophia Loren makarna reklamında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2002 13:15

Dünyaca ünlü İtalyan sinema oyuncusu Sophia Loren, Polonya makarnalarını tanıtan bir reklam filminde oynayacak. Danuta marka makarnaların reklam filmi çekiminin 29 Ocak ile 2 Şubat arasında, Polonya'nın kuzeyindeki Malbork'ta bulunan bir şatonun görkemli salonlarında yapılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Şerketin pazarlama sorumlusu Hanna Baranowska, Loren seçiminin şirket yönetimince yapıldığını belirterek, "O bir İtalyan, güneyden yani makarnanın gerçek bir kült olduğu Napoli'den geliyor, her zaman İtalyan mutfağını savundu ve Polonya'da çok tanınıyor" dedi.

Reklam filmi için Loren'e ödenen ücret hakkında ayrıntı vermeyen  Baranowska, İtalyan oyuncu ile görüşmelerin aylardır devam ettiğini belirtmekle yetindi. 

Loren, çekeceği reklam filminde, siyah bir gece kıyafetiyle şatonun balo salonlarından birinin çıkışında gazetecilerle karşılaşınca, Polonya'daki ziyareti boyunca makarna markaları arasındaen çok Danuta'yı beğendiğini söyleyecek. 

Fransız yatırımcı Michel Marbot tarafından 1990'da kurulan Danuta şirketi, adını Dayanışma Sendikası lideri ve Polonya'nın eski Cumhurbaşkanı Lech Walesa'nın eşi Danuta Walesa'dan alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!