Sony, Walkman'de ısrarlı

Güncelleme Tarihi:

Sony, Walkmande ısrarlı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2005 12:14

80'lerde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyada bir popüler kültür imgesi olan Walkman markasını cep telefonu kavramıyla birleştiren Sony, cep telefonunun son sürümüyle iddiasını korumayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Walkman ailesinin ikinci üyesi W550i'nin yüksek kaliteli stereo kulaklıkları ve stereo hoparlörü ile geliştirilmiş dijital müzik çaları cep telefonuna taşıyor. Disc2Phone PC yazılımı, telefonun 256MB dahili belleğine şarkı yüklemeyi her zamankinden kolay hale getiriyor. W550i, kopyalama seçimine bağlı olarak 60 ve 120 arasında MP3 ve AAC formatındaki şarkı depolayabiliyor. Müzik modu sayesinde cep telefonunun kapalı olması gereken her yerde müzik keyfi sunan W550i'nin pil ömrü sinyal kapalıyken 30 saate kadar sürüyor.

Çağrı geldiğinde mevcut müziğin durmasıyla zil sesi devreye giren W550i ile çağrıları kaçırmak imkansız hale geliyor. Görüşme sona erdikten sonra önceden dinlenen şarkı kaldığı yerden çalmaya devam ediyor. W550i'nin doğrudan müzik tuşuyla hafızasındaki şarkılara ulaşmak son derece kolay hale geliyor.

Haberin Devamı

Oyun severler unutulmamış

W550i, oyun severlerin tam ilgisini çekebilecek içerik ve fonksiyonları içinde barındırıyor. Geniş ekranında daha çok ayrıntı yakalayabilmek ve konsol kalitesinde oyun heyecanına erişmek için W550i ile yatay ekran oyun seçeneği sunuluyor. Telefonun solundaki özel oyun tuşları ve yine oyun modu için özel tasarlanan seçim tuşları sayesinde iki elle oyun oynanabiliyor.

Oyun endüstrisinin önde gelen üreticilerinden markalı üç boyutlu oyunlardan Worms Forts, Extreme Air Snowboarding ve Midway's Gauntlet, W550i'nin zengin içeriği arasında yer alıyor. Sony Ericsson W550i, oyun oynamak için kullanıcılarına yatay, dikey ve "L" modları sunuyor. Bluetooth teknolojisi ile oyunlar arkadaşlarla karşılıklı oynanabiliyor.

Megapiksel kamera ve pek çok özellik

W550i dahili 1.3 Mega Piksel kamerası, dört kat dijital zum ve tam ekran video özellikleri ile Sony'nin cep telefonu ile fotoğraf ve video çekme işini ciddiye aldığını ispatlıyor. Bluetooth ve MMS ile paylaşılabilen bu görüntüler istenirse USB kablosuyla bilgisayarda da saklanabiliyor.

Telefonun müzik fonksiyonu için tasarlanan sistem, video çekim ve oynatmalarında da devreye girdiğinden ses kaybı yaşanmıyor. W550i'deki VideoDJ uygulaması, kullanıcılarına kendi video kliplerini yaratmaya davet ediyor.

Haberin Devamı

W550i kullanıcıları İnternet'te bulunabilecek tüm bilgilere istedikleri anda erişebiliyor. İnternet tarayıcısının, bağlanılan sayfanın tamamını görebilmek için tam ekran ve bilgiyi tek sütunda ileten seçenekleri bulunuyor. Tüm seçeneklerde, W550i'nin 1.8 inç ve 262 bin renkli geniş ekranı mükemmel görüntüleme sağlıyor.

W550i değiştirilebilir Style-Up™ kapakları ve Fun&Downloads sitesinden yüklenebilecek uyumlu duvar kağıtları, temalar ve açılış/kapanış animasyonları ile W550i kullanıcıların zevkine göre kişiselleştirilebiliyor.

Üçlü bant/GPRS destekli Walkman Telefon W550i, dördüncü çeyrekten itibaren satışta olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!