Sonunda Hülya da aldattı

Güncelleme Tarihi:

Sonunda Hülya da aldattı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 01, 2006 00:00

Hülya Avşar sonunda aldattı. Kanal D'nin sevilen dizisi "Anadolu Kaplanı"na konuk oyuncu olarak katılan Avşar, rolü gereği aldatan kadını canlandırdı.

Haberin Devamı

Kanal D'nin, başrollerinde Çetin Tekindor, Ayşenur Yazıcı, Hamdi Alkan, Burçin Orhon, Beste Bereket, Evren Akgün, Koray Öztürk, Ege Kökenli, Ceyda Su Ünal ve Tatyana Tsvikeviç oynadıkları, sevilen dizisi 'Anadolu Kaplanı'nın 6. bölümünün çekimlerine önceki gün konuk oyuncu olarak katılan ünlü sanatçı Hülya Avşar çekimler sırasında çok keyifli dakikalar geçirdi.

Sonunda Hülya da aldattı
Â
Sonunda Hülya da aldattı

Senaryo gereği elinde tenis raketi, top ve arkasında basın ordusu ile çekimlere katılan Avşar kızı "Birol Güven replikleri çok güzel yazmış aynı

/images/100/0x0/55eadf3ef018fbb8f89c1301
beni anlatıyor. Basın mensuplarını da iyi süzmüş. Bir ara tenis maçında basın mensupları ile hergün görüşüyorduk. Herhalde onu vurgulamaya çalışmış" yanıtını verdi. Avşar kızı sabahın ilk saatlerinde Küçükyalı' Mint stüdyolarında çekilen "Anadolu Kaplanı" isimli dizinin çekimlerine katıldı. Senaryosunu Birol Güven'in yazdığı yönetmenliğini Sibel Kocataş'ın üstlendiği dizide Avşar kendini oynadı. Elinde tenis raketi, tenis topu ve arkasında basın ordusu ile çekim yapan Avşar dizide Çetin Tekindor'un ofisinde mobilya reklamı çekimi için anlaşma imzaladı. Hülya Avşar replikleri ile ilgili "Birol Güven beni o kadar iyi gözlemlemiş ki. Yazdığı replikler aynı beni anlatıyor" dedi.

Haberin Devamı

Hülya Avşar Anadolu kaplanları dizisinin çekiminde Ekim çekimlerine başlanılacak olan yeni dizisinin müjdesini verdi. Hülya Avşar Show TV ekranlarında "Kadın İsterse" isimli dizide yuvasını kurtarmaya çalışan bir kadını canlandırırken bu dizinin bitmesi ile evinde mutlu aldatan kadını oynayacağını söyledi. Avşar "Birol çok aykırı bir şey yazıyor. Aslında benim hoşuma giden ve yazılması gereken şeyler. Ben çok mantıklı buluyorum hayatta yaşanan şeyler. Böyle şeyler yazılmalı diye düşünüyorum. Dizide evli, mutlu ama aynı zamanda aldatan kadını oynuyorum. Diziyi kabul etmemdeki sebebi bir Birol Güven'in yazması

/images/100/0x0/55eadf3ef018fbb8f89c1303
ikincisi hakikaten böyle şeylerin hayatta başımıza gelmesi. Burada benim oynayacağım karakterde bir farklı yönü var kadın mutlu olmasına rağmen aldatıyor. Buradaki püf noktası çok önemli o da senaryoda saklı. Herkes kendinden farklı bir şey bulacak" dedi.

 

 

 

 

 

Haberin Devamı

 

Sonunda Hülya da aldattı
Â
Sonunda Hülya da aldattı

İşte Hülya Avşar'ın replikleri

Kazım - Günaydun Hülya hanım hoş geldnizn

Orhan- Hoş hoş geldiniz beni hatırladınız mı

Hülya - Hayır

Kazım - Ne kadar güzelsiniz. Boşanmak size yaramış

Hülya- Ay çok teşekkür ederim

Toplantı başlar

Hülya- Bana bak sen çekil oradan patlatırım ha bir tane

Osman- Ben mi

Hülya- Hayır muhabire dedim

Neriman- Ben Osman beyin eÅŸiyim

Hülya- Osman kim

Osman- Ben

Tam bu sırada Osman'a kamera vurur

Uğur- Ben Hülya hanıma detayları anlattım. Şu an çekemem dedi müsait değil. Zehra'nın dersleri var.

Kazım- Olsun canım çocuğun derslerinden önemli mi

Haberin Devamı

Hülya- Okullar kapanınca çekeriz

Bülent- Haziranda çekelim

Hülya- Haziranda olmaz. Kaya'yla tatile çıkacağız

Bülent- Ağustos başı

Hülya- Zehra'yı Amerika'ya götüreceğim

Bülent- Temmuz 15 falan

Hülya- Tenis turnuvam var

Bülent- Ağustos sonu

Hülya- Teyzemin kızının kınası var

Bülent - Eylül başı

Hülya- Kaya ile boşanma yıldönümümü kutlayacağız

Bu arada Osman kıvranıyor

Osman- Fiyat

Hülya- Bilmem kaç diyoruz biz

Hülya- 3 milyon dolar Çekimler sonrasında Birol Güven ile yan yana gelen Hülya Avşar, "Kaya ile boşanma yıldönümünü ne zaman kutladık" dedi. Birol Güven ise "İzçinde onunda bir anlam var. Biz yazarken Hülya Avşar'ın önceliklerine göre yazdık. Zehra Hülya Avşar'ın öncelik sırasında bir numara, tenis, kaya bey ve tatil" dedi.

Haberin Devamı

Hülya Avşar "Benim önceliklerim Zehra'nın doğumu ile yani 8 sene önce değişti. Benim öncelik sıram Zehra, arkadaşlarım, tenis - tatil ve işim oldu. Eskiden birinci sırada işim geliyordu."dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!