Sonunda 07.07.07 geldi ve evlendiler

Güncelleme Tarihi:

Sonunda 07.07.07 geldi ve evlendiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2007 13:56

Nikah günü olarak, “07.07.07” tarihini seçen Başkentli çiftler, birer birer evlenmeye başladı. Ankara'da 251 çiftin dünya evine gireceği bugün, bir çok çift tarafından “uğurlu” kabul ediliyor.

Haberin Devamı

EVLENENLERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Vedat Dalokay Nikah Sarayı'nda saat 11.00'de başlayan nikah törenleri, akşam saat 19.30'a kadar devam edecek.
Nikah işlemi yapılan çiftlerden damat Hüseyin Aygün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugünü nikah tarihi olarak seçmenin kendi fikri olduğunu belirterek, 7 rakamının yaşamında “özel bir yeri olduğunu” söyledi. İlkokul ve üniversitedeki okul numarasının 7 olduğunu belirten damat, gelinin memleketi olan Antalya'nın il trafik kodunun da bugünü seçmelerinde bir anlamı olduğunu ifade etti.

Bugünü “3 yıldır beklediklerini” belirten damat, evlenme teklifini 06.06.06'da yaptığını söyledi. Gelin Emel Aygün ise damadın memleketi olan Ankara'yı da evlenme teklifinin tarihiyle kurtardıklarını söyledi.

Rakamların uğuruna inandıklarını ifade eden damat, “Özellikle 7 rakamı benim için çok uğurlu” dedi. Genç çift, bu tarihi alabilmek için Aralık ayında başvuruda bulunduklarını bildirdi.
Evrim-Gürhan Şüküroğlu çifti ise bugün evlenme fikrinin ortak düşünceleri olduğunu belirterek, bugünün, damadın doğum günü olduğuna da hemen hatırlatıyorlar. Başvuruyu ocak ayında yaptıklarını söyleyen çift, “Bugünü alamasaydık, gelecek yıl için 08.08.08 tarihini beklemezdik” dedi.
Kendisine, evlenme teklifinin önemli bir gün olan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde geldiğini söyleyen gelin Şüküroğlu, “Aslında tarihin bir önemi yok, gönüller bir olsun. İnşallah herkes sevdiği insanla evlenir” diye konuştu.

DİĞER ÇİFTLER

Burcu-Alper Kartal çifti ise bugünü, unutmamak, sürekli hatırlamak için özellikle seçtiklerini ifade ederek, “Güzel bir tarih. 3 aynı rakam yan yana geliyor” dedi.

Haberin Devamı

Metin-Yasemin Erciyas çifti de 7 rakamının uğuruna inandıkları için böyle bir günü nikah tarihi olarak seçtiklerini kaydetti. Akılda kalması açısından da bunun güzel bir tarih olduğunu belirten damat Erciyas, “Hatırlama açısından bir problemimiz kalmayacak. Ancak bugüne gün alamasaydık, 08.08.08'i de beklemezdik” diye konuştu. İnsan hayatında tarihlerin bu kadar önemli olmadığına işaret eden çift, “Önemli olan mutlu olmak” diye devam etti.

Haberin Devamı

Nikah Memuru Nursel Tufan ise en yoğun haftayı yaşadıklarını belirterek, hem alt hem de üst salonun tamamen dolu olduğunu, normalden fazla kapasiteyle çalıştıklarını söyledi. Tufan, sadece salonlarda 4 nikah memurunun görev yaptığını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!