Son nefesinde katillerini söyledi

Güncelleme Tarihi:

Son nefesinde katillerini söyledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2007 11:01

İZMİR'in Konak İlçesi'nde hırsızlıktan sabıkalı 21 yaşındaki Volkan Özdemir boynundan ve bacağından bıçaklanarak ağır yaralandı. Polis ekibi tarafından hastaneye kaldırılırken, yolda hayatını kaybeden Özdemir son nefesinde kendisini bıçaklayanların Suat Sönmez ve Ahmet Dağtekin olduğunu söyledi. Katil zanlılarından 24 yaşındaki Suat Sönmez gözaltına alınırken, Ahmet Dağtekin izini kaybettirdi.

Konak İlçesi Eskiizmir Semti'ndeki Eskiizmir ilköğretim Okulu bahçesindeki olay gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Cezaevinden kısa süre önce çıkan hırsızlıktan sabıkalı 21 yaşındaki Volkan Özdemir polis ekipleri tarafından bıçaklanmış olarak bulundu. Durumu ağır olan Özdemir, polis otomobili ile İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken yolda kendisini bıçaklayanların adını söyledi ve hastaneye ulaştırılmadan son nefesini verdi.

Operasyon başlatan polis ekipleri, Volkan Özdemir'in açıkladığı isimlerden Suat Sönmez'i yakaladı. Diğer katil zanlısı Ahmet Dağtekin'in yakalanaması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!