Son dakika... Üsküdar'da feci kaza: 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... Üsküdarda feci kaza: 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2020 16:20

İstanbul Üsküdar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkan otomobil, iş yerinin duvarına çarptı. Otomobilin sürücüsü kadın ile çocuğu yaralandı. Otomobilde sıkışan kadın, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 15.30 sıralarında meydana geldi. 34 BB 8025 plakalı otomobil sürücüsü Ebruhan Sağlam bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yokuş aşağı büyük bir hızla bariyerleri aşarak bir binanın girişindeki iş yerine çarptı.

Kazada otomobil sürücüsü araç içinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sıkışan sürücüyü araçtan çıkardı.

Kazada otomobilde arka koltukta bulunan 6 yaşındaki çocuğu da hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücünün durumun ağır olduğu öğrenildi.

BABASI GÖZYAŞI DÖKTÜ

Kaza haberini alarak olay yerine gelen sürücünün babası, gözyaşı döktü. Yaşlı adamı çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Görgü tanıkları, “Araç yukardan hızlı bir şekilde geldi. Freni patladı herhalde. Duvara çarptıktan sonra durabildi. Yaralıyı itfaiye kurtardı" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kaza sonrası otomobil kullanılamaz hale gelirken, polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!