Son dakika... Marmaray seferleri yeniden başladı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 15:27

Marmaray seferleri teknik arıza nedeniyle saat 14.45'te durdu. Arızanın bir kepçenin elektrik tellerini koparması nedeniyle meydana geldiği öğrenilirken, seferler 16.00 itibariyle Üsküdar aktarmalı olarak yeniden yapılmaya, tellerin onarılmasının ardından 17.00’den itibaren ise 10 dakika arayla gerçekleştirilmeye başlandı. Seferlerin durdurulması üzerine bazı vatandaşların tünelde yürüdüğü anlar cep telefonları tarafından görüntülendi. Marmaray'ın Kazlıçeşme, Yenikapı ve Ayrılıkçeşme duraklarında da yoğunluk oluştu.

Haberin Devamı

Marmaray'dan yapılan açıklamada, "Teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz ikinci bir bildiriye kadar durdurulmuştur" denildi. Bu arada Marmaray'ı kullananlar seferlerin durdurulmasıyla tünelde bir süre yürüdü. O anlar cep telefonuyla görüntülenip sosyal medyada paylaşıldı.

Bir kepçenin elektrik tellerini koparmasından kaynaklandığı öğrenilen arıza nedeniyle saat 14.45'te duran seferler, 16.00 itibariyle Üsküdar aktarmalı olarak yeniden başladı. Arıza nedeniyle Marmaray'ın Kazlıçeşme, Yenikapı ve Ayrılıkçeşme duraklarında yoğunluk oluştu. Duraktakiler anonslar ile uyarıldı.

 

Son dakika... Marmaray seferleri yeniden başladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!