Son dakika... Mardin'den acı haber: 1 şehit

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... Mardinden acı haber: 1 şehit
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2023 17:54

İçişler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Mardin Nusaybin'de teröristlerle girilen çatışmada 1 jandarma personelimiz şehit olmuş, 1 jandarma personelimiz de yaralanmıştır" denildi.

Haberin Devamı

İçişler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Mardin Nusaybin Bagok Dağı bölgesinde 27 Nisan 2023 tarihinde başlatılan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Ata Kıratlı operasyonu kapsamında, 28 Nisan 2023 günü bir grup terörist ile çıkan çatışma sonucu 1 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Çatışmada 1 jandarma personelimiz şehit olmuş, 1 jandarma personelimiz de yaralanmıştır. Şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine sabır, yaralı personelimize de acil şifalar diliyoruz."

BAKAN SOYLU'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin Nusaybin kırsalında Eren Huzur İlkbahar-Yaz-1 Operasyonu’nda PKKlı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz için taziye mesajı yayımladı. Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, " Şehit düşen Kahraman Jandarma’mız Mehmet Gündüz’e Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve Jandarma Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Rabbim, Şehidimizin ailesine sabr-ı cemil ihsan eylesin. Şehidimizin makamı ali olsun" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!