İstanbul'da Avrasya Tüneli kapandı, metro istasyonlarını su bastı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 09:55

İstanbul'da son yılların en şiddetli yaz yağmuru nedeniyle kent genelinde ulaşımda ciddi aksamalar yaşanıyor. Kuvvetli sağanak yağmurun etkili olduğu İstanbul'da Avrasya Tüneli çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı. Şiddetli yağış nedeniyle metro istasyonlarından da korku filmlerini aratmayan görüntüler geliyor. Metronun gelmesini bekleyen yolcular raylardan gelen sel sularını görünce şoke oldu. Bu arada Atatürk Havalimanı -Yenikapı arasında çalışan metro, su baskını nedeniyle Bakırköy'e kadar sefer yapıyor.

Haberin Devamı

İstanbul’da kuvvetli sağanak yağmur etkili oluyor. Aniden bastıran şiddetli yağmur nedeniyle bir çok yerde su baskını meydana geldiği belirtiliyor. Otoyollarda araçlar su birikintileri içinde kalırken, bir çok bölgede işyerlerini su bastı. Kentin iki yakası arasında ulaşımı sağlayan Avrasya Tüneli de çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı.

İstanbul'da metro istasyonlarını da su bastı. Merter ve Bayrampaşa metro istasyonlarında çekilen görüntüler şoke etti.

Topkapı Ulubatlı metro istasyonunu da sel bastı. Su baskını nedeniyle metro ulaşımı yapılamıyor. İstasyon kapıtılırken su tahliyesi için çalışma sürüyor.

Bu arada yoğun yağış sebebiyle T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı seferleri ile M1 hattında seferler Otogar- Kirazlı ve Bakırköy- Havalimanı istasyonları arasında yapılamıyor.

Haberin Devamı

İstanbulda Avrasya Tüneli kapandı, metro istasyonlarını su bastı

İstanbulda Avrasya Tüneli kapandı, metro istasyonlarını su bastı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!