Son dakika haberler: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetmişti! Kahreden detay...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika haberler: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetmişti Kahreden detay...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2020 11:22

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçesinde dün gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil Habur Çayı'na yuvarlanarak ters döndü. Sabah saatlerinde fark edilen kazada sürücü uzman çavuş Serhat Ünal, eşi Gülay ve 3 yaşındaki erkek çocuklarınin boğularak hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde görev yapan uzman çavuş Serhat Ünal ve eşi Gülay Ünal, 3 yaşındaki çocuklarıyla beraber Mersin'den izin dönüşü yaptıkları sırada Taşarası köyü yakınlarına kaza geçirdi. Dün akşam saat 22.00 sularında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç metrelerce takla attıktan sonra ters dönüp Habur Çayına uçtu. Yoldan geçen başka kimsenin olmaması nedeni ile kaza fark edilmezken, araçta bulunan 3 kişi de kendi imkanları ile bulundukları yerden çıkamadıkları öğrenildi.

Sabah saatlerinde Habur Çayında bir aracın olduğunu gören çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olayda hayatını kaybeden 3 kişi, bulundukları yerden çıkarıldı. 3 kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Köylülerden Tahir Ecer, haberi alır almaz olay yerine koştuklarını söyledi. Ecer, "Sabah bizim bir akrabamız Beytüşşebap’ a giderken aracın kaza yaptığını görmüş ve bizi aradı. Tüm köylerden buraya gelen yüzlerce vatandaş oldu. Her sene burada kazalar oluyor. Bizler el birliğiyle 3 kişinin cansız bedenini çıkardık. Çok üzüldük Allah ailelerine sabır versin" dedi.

ACI HABER ANNEYE VERİLDİ

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde otomobilinin Habur Çayı'na uçması sonucu eşi Gülay ve oğlu Adil Efe ile hayatını kaybeden Uzman Çavuş Serhat Serdar Önal'ın acı haberi, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı.

Önal'ın İslahiye'nin Hanağzı Mahallesinde yaşayan annesi Hatice Önal'a, oğlu ile gelini ve torununun ölüm haberleri, İslahiye Kaymakamı Muhammet Lütfi Kotan ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Tahta tarafından verildi. Fenalaşan anne ve yakınlarına hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti. Uzman çavuş ile eşi ve oğlunun yarın Hanağzı Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!