Son dakika haberi: MSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit

Güncelleme Tarihi:

Son dakika haberi: MSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2020 21:08

Son dakika haberine göre; Hakkari Çukurca'da gerçekleştirilen operasyonda bir askerin şehit olduğunu duyuran Milli Savunma Bakanlığı, bir acı haber daha verdi. Şırnak'ın Silopi ilçesinde Habur Çayı’nda suya kapılarak ağır yaralanan askerin kaldırıldığı hastanede şehit olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

MSB'den yapılan açıklamada, Hakkari Çukurca Irak sınır hattında icra edilen operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensuplarınca taciz atışı yapıldığı belirtildi.

Taciz ateşi nedeniyle piyade uzman çavuş Abdurrahman Topuksuz'un şehit olduğu ifade edildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesine yer verildi.

Son dakika haberi: MSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit

OSMANİYE’YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şehit Topuksuz’un acı haberi memleketi Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Söğütlügöl Mahallesi’ndeki ailesine askeri erkan tarafından verildi. Şehidin baba evine dev Türk bayrağı asıldı.

Haberin Devamı

Acı haberi alan şehidin ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Hatice Topuksuz ile evli ve 7 aylık bir çocuğu olduğu öğrenilen şehidin naaşı, memleketi Osmaniye’de toprağa verilecek.

Son dakika haberi: MSB acı haberi duyurdu: 2 asker şehit

CUMHURBAÅžKANI YARDIMCISI OKTAY'DAN BAÅžSAÄžLIÄžI MESAJI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Topuksuz'un şehadetine ilişkin Twitter hesabından paylaştığı başsağlığı mesajında, "Hakkari Çukurca'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Abdurrahman Topuksuz'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi.

BÄ°R ACI HABER DAHA

İlerleyen saatlerde Milli Savunma Bakanlığı'ndan bir acı haber daha geldi. Bakanlık açıklamasında, "Şırnak /Silopi'de Irak sınır hattında 16 Kasım 2020 tarihinde bir kahraman silah arkadaşımız, teslim olacak teröristleri kararlaştırılan bölgeye sevk etmek maksadıyla girdiği Habur Çayı'nda suya kapılarak ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" denildi.

 

Haberin Devamı

MÄ°LLÄ° SAVUNMA BAKANI HULÄ°SÄ° AKAR'DAN BAÅžSAÄžLIÄžIÂ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Habur Çayı’nda suya kapılarak yaralanan ve hastanede şehit olan Piyade Teğmen Burhan Sönmez için başsağlığı mesajı kaleme aldı.

Bakan Akar, şehide Allah’tan rahmet, ailesi, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk milletine taziye dileklerini iletti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!