Son dakika... Evde tacizci kâbusu! Yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2021 16:35

Yalova'da Fatih Yuluk (34), Meral Gülseven’in (30) evine balkondan girmek istedi. Genç kadın farketti, panikle evden çıkıp komşularına sığındı. Bu sırada komşularının yakalamak istediği şüpheli Fatih Yuluk kaçtı. Eve girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıyan Fatih Yuluk yakalandı. Yuluk, adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklandı. Jandarma, şüphelinin Meral Gülseven’in daha önce de 2 kez evine pizzacı olarak geldiğini söylediği Fatih Yuluk olduğunu belirledi. 

Haberin Devamı

Olay, saat 05.30 sıralarında Altınova’ya bağlı Kaytazdere beldesindeki bir sitede meydana geldi. Alt kattaki balkonda bulunan saçaklardan tırmanıp 2'nci kattaki evinin teras kapısından giren kişiyi fark eden Meral Gülseven, paniğe kapılıp evden çıktı. Komşularına sığınan Gülseven, durumu jandarmaya bildirdi. Bu sırada komşularının yakalamak istediği şüpheli kaçtı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Şüphelinin eve girdiği anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin alt kattaki balkonda bulunan saçaklardan tırmanıp gölgeliğe tutunarak 2'nci kata çıktığı, balkon kapısından eve girdiği görüldü. Şüphelinin, Gülseven'in komşuları gelince balkondan çim alana atlayarak kaçtığı anlar da kameraya yansıdı.

Son dakika... Evde tacizci kâbusu Yakalandı

Haberin Devamı

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Çağırılan jandarma ekipleri, şüphelinin Meral Gülseven’in daha önce de 2 kez evine pizzacı olarak geldiğini söylediği Fatih Yuluk olduğunu belirledi. Fatih Yuluk adresine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen Fatih Yuluk çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Son dakika... Evde tacizci kâbusu Yakalandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!