D-100'de 9 aracın karıştığı zincirleme kaza: 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 21, 2023 09:49

Beylikdüzü D-100 Karayolunda fren arızası yapan servis otobüsü 8 araca çarparak durabildi. Aralarında İETT otobüsünün de bulunduğu zincirleme kazada 2 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza saat 09.00 sıralarında D-100 Karayolu Beylikdüzü mevkii Topkapı istikametinde yan yolda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir servis otobüsü ÅŸoförü seyir halindeyken araçta fren arızası oluÅŸtu. Åžoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiÄŸi otobüs aralarında Ä°ETT otobüsü olmak üzere 8 araca çarptı. Otobüsün çarptığı bazı otomobiller savrularak yol kenarındaki duvara çarptı. Ä°hbar üzerine olay yerine saÄŸlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.Â

D-100de 9 aracın karıştığı zincirleme kaza: 2 yaralı

Kaza nedeniyle yan yol trafiği Topkapı istikametine tamamen kapandı. Kazada yaralanan 2 kişi, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye götürüldü. Polis ekipleri de kaza bölgesinde inceleme yaptı.

Haberin Devamı

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Fatih Yamaçoğlu, “Trafik çok ağır ilerliyordu, sonrasında servis otobüsü hepimize vura vura geldi. Sonra kim kime vurdu belli değil" diye konuştu. Yaklaşık 1,5 saat trafiğe kapalı olan yan yol kazaya karışan araçların çekiciyle kaldırılması sonrası yeniden trafiğe açıldı. Kaza bölgesi havadan da görüntülendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!