Son dakika: Bakan Fidan'dan New York'ta diplomasi trafiği

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Bakan Fidandan New Yorkta diplomasi trafiği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2024 20:59

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’nin New York'ta Türkevi'nde Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg, BM’nin Suriye Özel Temsilcisi Pedersen, Lübnan Dışişleri ve Göçmenler Bakanı Abdullah Buhabib, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Fransa’nın Dışişleri Bakanı Stéphane Séjourné ve Cezayir Dışişleri ve Yurtdışındaki Ulusal Topluluklar Bakanı Ahmed Attaf ile görüştü.

Haberin Devamı

Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'ndeki Filistin konulu toplantıya katılmak üzere ABD’nin New York kentinde bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, temaslarına devam ediyor. Bakan Fidan, Türkevi'nde Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg ile görüştü.

PEDERSEN’İ KABUL ETTİ

Bakan Fidan, Türkevi'nde BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in Suriye Özel Temsilcisi Geir Pedersen’i kabul etti.

LÜBNAN DIŞİŞLERİ BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Bakan Fidan ayrıca, Türkevi'nde Lübnan Dışişleri ve Göçmenler Bakanı Abdullah Buhabib’le görüştü.

BAKAN FİDAN GUTERRES İLE BİR ARAYA GELDİ

Bakan Fidan, New York'ta BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve BM Güvenlik Konseyi’nin Ocak ayı dönem başkanı Fransa’nın Dışişleri Bakanı Stéphane Séjourné ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Bakanlığın resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bakanımız Hakan Fidan, New York’ta Cezayir Dışişleri ve Yurtdışındaki Ulusal Topluluklar Bakanı Ahmed Attaf ile bir araya geldi" ifadelerine yer verildi.

BAKMADAN GEÇME!