Son dakika! Ankara Kahramankazan'da korkunç trafik kazası: 6 ölü, 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2021 09:50

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Aynı araçta yaşamını yitiren 5 kişinin bir akrabalarının cenazesine katılmak için Eskişehir'den ilçeye geldiği belirtildi.

Haberin Devamı

Kahreden kaza haberi Ankara'nın Kahramankazan ilçesinden geldi. Edinilen bilgilere göre Yusuf Öğüt idaresindeki otomobil, Kahramankazan-Ankara kara yolu 16. kilometredeki FSM Bulvarı İmrendi Kavşağı'nda, Mustafa T'nin kullandığı otomobil ile çarpıştı.

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, sürücü Öğüt (59) ile aynı araçta bulunan Sultan Öğüt (56), Nevzat Öğüt (37), Burcu Sağlam (28), Nezahat Cıbıroğlu (40) ve diğer otomobildeki Abdullah Kocabaş (37) hayatını kaybetti, Mustafa T, Mahmut P. ve Mahmut B. ağır yaralandı.

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Yaralılar, ambulanslarla Ankara'daki hastanelere kaldırıldı. Cenazeler, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemenin ardından Kahramankazan Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Son dakika Ankara Kahramankazanda korkunç trafik kazası: 6 ölü, 3 yaralı

Haberin Devamı

 MORG ÖNÜNDE GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Kazada hayatını kaybeden sürücü Yusuf, eşi Sultan, oğlu Nevzat Öğüt, kızı Nezahat Cıbıroğlu, yeğeni Burcu Sağlam ile diğer otomobildeki Abdullah Kocabaş'ın otopsi işlemleri Kahramankazan'daki Hamdi Eriş Devlet Hastanesi morgunda devam ediyor. Morg önünde toplanan ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ağlayanlar, diğer yakınları tarafından teskin edildi. Kazada, hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişinin, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve Çamlıdere ilçesinde toprağa verilecek akrabalarının cenazesi için Eskişehir'den yola çıktığı belirtildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanması ardından ölen 5 kişinin cenazesinin Eskişehir'e gönderileceği öğrenildi.

'CENAZE İÇİN GELİYORLAR'

Kazaya ilişkin açıklama yapan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, kazanan Ankara-İstanbul karayolu üzerinde meydana geldiğini belirterek, "Maalesef 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Bu haber bizi çok derinden üzdü. Aracın biri Eskişehir’den bir cenaze için Çamlıdere’ye geliyor. Kaza 2 aracın çarpışması sonucu meydana geldi. Ayrıca vefat edenlerin 5’inin aynı aile mensubu olduğunu öğrendik" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'SABAH İŞE GİDİYORDU'

Diğer araçta hayatını kaybeden Abdullah Kocabaş'ın bacanağı Hulusi Saban ise, "Sabah işe giderken Eskişehir’den cenaze için gelen kişilerle çarpışmış. Bacanağım orada vefat etti. Çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Son dakika Ankara Kahramankazanda korkunç trafik kazası: 6 ölü, 3 yaralı

TOPRAĞA VERİLDİLER

Ankara'da, trafik kazasında hayatını kaybeden Yusuf Öğüt ile eşi Sultan, oğlu Nevzat Öğüt, kızı Nezahat Cıbıroğlu ve yeğeni Burcu Sağlam için Kahramankazan’daki Ulu Camii'nde cenaze namazı kılındı. İkindi vakti kılınan cenaze namazına, hayatını kaybedenlerin yakınları katıldı. Namazın ardından Yusuf, Sultan, Nevzat Öğüt ve Nezahat Cıbıroğlu’nun cenazeleri defnedilmek üzere Eskişehir’e götürülürken, Burcu Sağlam'ın cenazesi de Kahramankazan Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!