Ajan gelinler! Güzelliklerine göre ayrılıp...

Güncelleme Tarihi:

Ajan gelinler Güzelliklerine göre ayrılıp...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 08:03

FETÖ, kadınları güzelliklerine ve zeka seviyelerine göre sınıflandırdı. Güzel ve zeki olanları hakim, savcı ve subaylarla, diğerlerini öğretmen ve düz memurlarla evlendirdi. FETÖ’nün ajan gelinleri kocalarının attığı her adımı örgüte rapor etti

Haberin Devamı

İzmir’de yürütülen, kamuoyunda Askeri Casusluk olarak bilinen davaya ilişkin yürütülen kumpas davalarına yönelik ikinci iddianame hazırlandı. 

İiddianamede FETÖ yapılanması içerisinde yer alan kadınların Üniversite 2. sınıftan itibaren güzellik ve zeka seviyelerine göre sınıflandırıldığı da vurgulandı. Kadınlarla ilgili bölümde şu iddialar yer aldı: “Güzel ve zeki olan bayanların subay, savcı, hakim, MİT mensuplarına, rütbeli emniyet mensuplarına, genç bürokratlara, savcı ve hakim olacak avukat ve zengin mütevelli esnaflarla evlendirilmek üzere ayrıldığı anlaşılmıştır.

Asker şahıslar ile evlendirilecek bayanların tesettürlü giyimden vazgeçirilerek başlarının açtırıldığı anlaşılmıştır.

Bu meslek gruplarıyla evlendirilecek olan bayanların FETÖ yapılanmasının birer ajanı olduğu anlaşılmıştır.

Haberin Devamı

Eşlerin tüm mahrem bilgilerini, zaaflarını, hobilerini ve fobilerini FETÖ yapılanmasında bağlı bulundukları imamlara aktardıkları, bu şekilde büyük bir fişleme arşivi oluşturulmasına katkı sağladıkları anlaşılmıştır.

Güzellik ve zeki olan bayanlardan sonra kalan bayanların FETÖ mensubu öğretmenler, polis memurları, astsubaylar diğer kamu kurumundaki memurlar ile evlendirildiği anlaşılmıştır.

FETÖ yapılanmasında yer alan mensupların tamamına yakını bu şekilde evlendirildiği anlaşılmıştır.

Hemen hemen her cemaat mensubu bekar bayanın resim ve bilgilerinin kataloglarda yer aldığı, evlilik çağı gelen çocuklarını evlendirmek isteyen örgüt mensuplarının sorumlu abileri aracılığıyla çocuklarını bu kataloglara eklettirdiği anlaşılmaktadır. Bu haliyle aile fertlerinin tamamının cemaat ile kesin bağlantılı olmasının sağlandığı anlaşılmaktadır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!