Son dakika... Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2024 20:05

Son dakika haberi... Millî Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı. Açıklamada, "Çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre altı terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bölgedeki operasyonlar devam etmektedir." denildi.

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde, 17 Şubat 2024 tarihinde, BTÖ mensuplarınca bir üs bölgemize sızma girişiminde bulunulmuş, çıkan çatışmada kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Salih AY şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralanan personelimiz, derhâl hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre altı terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bölgedeki operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz.

Haberin Devamı

ŞEHİT ATEŞİ ERZİNCAN'A DÜŞTÜ

Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde sızma girişimi yapan teröristlerle girilen çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit düştü. Şehidin haberi akşam saatlerinde Erzincan’daki ailesine askeri erkan tarafından verildi.

Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay’ın iki kız kardeşi ve bekar olduğu öğrenildi.

Şehidin cenazesi yarın Terzibaba Camisi'nde ikindi namazının ardından Garnizon Şehitliğine defnedilecek.

Son dakika... Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu

 

 

BAKMADAN GEÇME!