Şöhret için mi vurdu

Güncelleme Tarihi:

Şöhret için mi vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2009 14:42

Geçtiğimiz hafta Kral Tv Video Müzik Ödülleri Töreni sırasında ünlü popçu Serdar Ortaç’a tokat attığı iddia edilen ve o gün bu gündür kayıplara karışan Cafer Arat’a Star Tv’de yayınlanan Mega Magazin programı ulaşmayı başardı.

Haberin Devamı

İŞTE OLAY ANI (FOTO GALERİ)


 Cafer Arat, yaşanan olayın genel bir birikimin sonucunda meydana gelen bir patlama olduğunu, yıllar önce Ahmet Kaya olayında Ahmet Kaya’ya çatal atılan masada Serdar Ortaç’ın da oturduğunu belirtti. ‘Milliyetçilik Serdar’a mı kalmış’ diyen Cafer Arat ayrıca, ‘Askerden kaçmak için binbir takla attı, milliyetçi olsaydı askerden kaçmazdı’ diyerek, sözlerini sürdürdü. Cafer Arat olayı anlatırken olayın tuvalette değil koridorda yaşandığını belirterek “Koridorda Serdar’ı görünce ani bir refleksle yumruk attım, O da duvarın dibine çöktü kaldı, hiçbir şey yapmadı.Ayrıca Ortaç ' tuvalette kavga vardı onu ayırdım' demiş. Hayatında kaç kez kavgaya girmiş, kavgayı ayırmış.’ dedi.

ORTAÇ'A YUMRUK, ADLİYELİK ETTİ / A.A.

“15. Kral Müzik Ödülleri”nin verildiği törende şarkıcı Serdar Ortaç'a yumruk attığı öne sürülen ve gözaltına alınan C.A, adliyeye gönderildi.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şarkıcı Serdar Ortaç'ın “15. Kral Müzik Ödülleri”nin verildiği gecede bir kişinin kendisine yumruk attığı yönündeki şikayeti üzerine çalışma başlattı.

Araştırma sonunda Ortaç'a yumruk attığı öne sürülen C.A'nın Zeytinburnu'ndaki bir evde yaşadığını belirledi. Burada gözaltına alınan C.A, Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Emniyetteki ifadesinde, kaset çıkarmayı düşündüğünü ve tanınmak için bu yola başvurduğunu belirttiği ileri sürülen C.A, Şişli Adliyesi'ne gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!