Soğan hırsızları 16 ton soğanı çalıp sattı

Güncelleme Tarihi:

Soğan hırsızları 16 ton soğanı çalıp sattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2009 17:54

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinden çaldıkları kamyondaki 16 ton soğanı satan 2 kişi yakalandı. Soğanları satın alan biri kadın, 2 kişi de “hırsızlık malını satın almak” suçundan gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Muharrem Toroman Bahçecik beldesinde park halinde bulunan 41 AD 968 plakalı 16 ton soğan yüklü kamyonunun çalındığını fark etti.
Toroman'ın şikayeti üzerine soruşturma başlatan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kamyonu merkeze bağlı Bekirpaşa beldesi Yenişehir Mahallesi'nde bir depoda yükü boşaltılmış vaziyette buldu.

Soruşturmayı genişleten ekipler, kamyonu çaldığı belirlenen Salih A. (43) ile kardeşi Kadir A'yı (41) kent merkezinde yakaladı.

Gözaltına alınan zanlıların ifadelerinde soğanı L.K. (52) ile R.K'ya (44) sattıklarını söylemesi üzerine polis ekipleri L.K. ile R.K'yı da “hırsızlık malını satın almak” suçundan gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan 4 zanlı, Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Zanlılardan Salih A. ile kardeşi Kadir A'nın dolandırıcılık ve kamyon hırsızlığı suçlarından çok sayıda sabıkası olduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!