Sivas’ta buruk karne sevinci

Güncelleme Tarihi:

Sivas’ta buruk karne sevinci
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 14:28

SİVAS’ta önceki günkü trafik kazasında ölen amca çocukları 7 yaşındaki Elif Ceren Seçilmiş ve 14 yaşındaki Berat Seçilmiş’in okulunda karne heyecanı buruk yaşandı. 2 öğrencinin sıraları arkadaşları ve öğretmenleri tarafından çiçeklerle süslenirken, karnelerine siyah kurdele takıldı.

Haberin Devamı

ARKADAŞLARI BÖYLE AĞLADI

Antalya’da yaşayan akrabaları Selami Kurnaz’ın kızının düğününe katılmak üzere Sivas’tan yola çıkan Mehmet Seçilmiş yönetimindeki 58 NT 336 plakalı otomobil kontrolden çıkarak Aksaray- Nevşehir karayolunun 22’nci kilometresinde şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Mehmet Seçilmiş’in kızı Elif Ceren Seçilmiş ve kuzeni Berat Seçilmiş olay yerinde, yengesi 40 yaşındaki Hülya Seçilmiş de kaldırıldığı hastanede öldü. 3 kişi dün İmranlı İlçesi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Elif Ceren Seçilmiş ve kuzeni Berat Seçilmiş yaşasalardı bugün karne alacaktı. Kılavuz İstanbul Menkul Kıymetler Borsası 75'inci Yıl İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören 1'inci sınıf öğrencisi Elif Ceren ve 8'inci sınıf öğrencisi Berat Seçilmiş’in okulunda bugün hüzünlü bir karne günü yaşandı. Karnelerinin pekiyilerle dolu olduğu görülen iki kuzenin sınıflarında gözyaşı hakim oldu. Çocukların sıraları çiçeklerle süslendi, göremedikleri karnelerine ise siyah kurdele takıldı. Elif Ceren Seçilmiş’in öğretmeni Nurettin Yılmaz’ın da öğrencisinin sırasındaki fotoğrafının üzerine, ‘Meleğim mekanın cennet olsun’ yazdığı görüldü. Öğretmen Nurettin Yılmaz öğrencisinin ölümünden duyduğu üzüntüyü anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Berat Seçilmiş’inde sınıfında gözyaşları sel oldu. Arkadaşları, yaşamını yitiren Berat Seçilmiş ile ilgili duygularını dile getirirken ağladı. 2 öğrencinin de karneleri sıralarının üzerine konuldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!