Sitem sevgiden kaynaklanır

Güncelleme Tarihi:

Sitem sevgiden kaynaklanır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2014 02:07

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, “Bizim cenahtan yapılan epeyce saygısızlıkları gördüm bu son süreç içinde” sözleri AK Parti’de yankı buldu. Kabinedeki Gül’e yakın isimlerden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Sitem sevgiden kaynaklanır, bu çerçevede değerlendirilmeli” yorumunu getirdi.

Haberin Devamı

Gül’ün önceki akşam Çankaya Köşkü’nde veda resepsiyonundaki sözleriyle ilgili partililerin değerlendirmeleri şöyle:

GÖZE GİRME GAYRETLERİ

Nursuna Memecan (İstanbul Milletvekili) Sayın Abdullah Gül, hayatını bu memlekete hizmete adamış birisi. Bu uğurda da birçok zorluklarla karşılaşmış ama hiçbir mücadeleden de çekinmemiş. AK Parti’yi de bu mücadele için kurmuş ve partinin bugünlere gelmesinde çok etkili olmuş. Şimdi birilerinin göze girme gayreti ile kendisini hedef almasını çok yanlış buluyor haliyle. Bu tür gayretlerin ne partiye ne de memlekete bir yararı olmadığını bildiğinden arkadaşları uyarmak istedi sanırım.

SAYGISIZLIĞI TASVİP ETMEYİZ

Mehmet Metiner (Adıyaman Milletvekili) Biz Cumhurbaşkanımıza saygısızlık yapanları asla tasvip etmeyiz. AK Parti’nin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde herkesin söz ve davranışlarına ziyadesiyle dikkat etmesi gerektiğine inanıyorum. Ne Sayın Gül’ü örseleyecek davranışlar ne de partimize zarar vereceksöz ve davranışlar kabul görebilir.

SAYGIM ARTTI

Haberin Devamı

Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da Twitter’dan, “12. Cumhurbaşkanımız ve hanımefendiye saygım daha da arttı. Ailece her tür kirli oyunun hedefi oldukları halde, vakur duruşlarını hep korudular” dedi. Tayyar, Gül’ün “Partime döneceğim” açıklamasının ardından ise ‘aklı esir alan, hırsı gözler önüne seren açıklamalar’ tepkisini vermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!