Şişman olduğu için iş bulamıyor

Güncelleme Tarihi:

Şişman olduğu için iş bulamıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2006 14:43

41 yaşındaki 138 kiloluk Hikmet Kırım şişmanlığı yüzünden sürekli bir iş bulamamaktan yakınıyor. <1>Yeni

Haberin Devamı

Antakya Sebze ve Meyve Hali'nde hamallık yapan 41 yaşında 138 kilogram ağırlığındaki Hikmet Kırım, şişman olduğu için kimsenin kendisine iş vermediğini, son çare olarak hammallık yapmaya başladığını söyledi.

Kırım, 6 yıldan beri sürekli kilo aldığını ve bu sorunun önüne geçemediğini belirtti. Karın bölgesinin anormal bir şekilde yağ topladığını ve bacaklarına doğru sarkma olduğunu ifade eden Kırım, şöyle konuştu:“Altı yıl önce 90 kiloydum. Bekçilik yapıyordum. Bu süre içinde 48 kilo aldım. Aldığım kilolar hep karın bölgemde birikti ve sarkmaya başladı. Dört yıl sonunda patronumla anlaşamadığım için bekçiliği bıraktım.”

Uzun süreli iş arayışında şişman olduğu için kimsenin kendisini işe almadığını belirten Kırım, en son çare olarak hamallık yapmaya başladığını kaydetti.

Haberin Devamı

İşi sırasında kiloları ve şaşkın bakışların kendisini rahatsız ettiğini, ameliyat olmak istediğini, ancak ameliyat sonrası uzun süre çalışamamasının sorun olacağını anlatan Kırım, “Benim uzun süre yatacak kadar lüksüm yok. Çünkü evde tek çalışan benim” diye konuştu.

Bu arada, Antakya Devlet Hastanesi yetkilileri, yağ toplaması teşhisi konulan Hikmet Kırım'ı 2 yıldır tedavi ettiklerini, sorunun sadece ameliyatla düzelebileceğini söylediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!