Şırnak'ta 3 asker şehit oldu

Güncelleme Tarihi:

Şırnakta 3 asker şehit oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2007 16:37

Şırnak’ın Cudi ve Gabar Dağı’nda PKK’lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonlarda, bugün bir grup teröristle sıcak temas sağlandı.

Haberin Devamı

Cudi Dağı'nda devam eden operasyonlarda bir üsteğmen de şehit oldu. 2 askerin şehit olmasının ardından çatışmada ağır yaralanan ve helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılan üsteğmen, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Cudi'de bugünkü çatışmalarda 1'i üsteğmen olmak üzere şehit asker sayısı 3'e yükseldi.

Güvenlik güçleri bölgede başlattığı büyük operasyon sürerken, Kobra tipi helikopterler havanın kararmasından sonra da bölgeye bomba yağdırmaya devam etti. Karadan başlatılan operasyonlarda ise teröristlerle çatışmaların şiddetle sürdüğü belirtildi.

TERÖR YUVALARINA BOMBA

Tunceli’de iki gündür süren operasyonlar kapsamında kapatılan Tunceli Pümülür bağlantılı Erzincan ve Erzurum karayolu bu akşam saalerinde konrollü olarak sivil araç trafiğine açıldı. DHA muhabiri Kutuderesi Vadisi içinde yeralan Zağge ve Rabat Mevkii’nde Kobra tipi helikopterlerin teröristlerin bulunduğu alanlara bomba atmasını görüntüledi. Bamba atılan dağlık alanlardan yoğun dumanlar yükseliyor.

Haberin Devamı

SINIRA YENİ KONVOY

Güvenlik güçleri Şırnak ve bölgesinde PKK’lı teröristlere yönelik operasyonlarını sürdürürken, olası bir sınır otesi operasyon kapsamında Kuzey Irak sınırına da askeri konvoyların geçişi devam ediyor. Mardin’in Nusaybin İlçesi garına trenlerle getirilen malzemeler ve askerler bu akşam saatlerinde Şırnak’ın Cizre İlçesi’nden geçerek sınır boyuna gitti. Konvoyun geçisi sırasında yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!