Şırnak’tan Erdoğan’a teşekkür mektubu

Güncelleme Tarihi:

Şırnak’tan Erdoğan’a teşekkür mektubu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2010 16:38

ŞIRNAKLILAR, Mijin Suyu’nun kente getirilerek içme suyu sorununun çözülmesi nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür mektubu gönderdi.

3 Temmuz 2006 tarihinde Şırnak'ı ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kentin içme suyu sıkıntısının giderileceği sözünü verdi. Erdoğan’ın sözü ile başlanan Mijin suyunun geçtiğimiz günlerde Şırnak’a verilmeye başlamasından dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Süleyman Seven, Türk-İş Temsilcisi Selim Öğmen, Yol-İş Sendikası Temsilcisi Turgay Birlik, Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı M. Ali Ayan, Taşıyıcılar Koop Başkanı A. Kerim Çevik, Mahalle Muhtarı Nurettin Çevik, Müteahhitler Birliği Başkanı Yüksel Zeyrek, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hacı Yürek, Şırnak Olay Gazetesi Sahibi İdris Taşar ve Çağdaş Şırnak Gazetesi sahibi Mesut Caner’in imzalarıyla Başbakan Erdoğan’a bir teşekkür mektubu gönderildi. Mektupta şu ifadelere yer verildi:

“Yüce erdeminizin neticesi verilen emir ve direktifleriniz ışığında, ilimizin su ihtiyacı giderilmiş ve halkımızın istifadesine sunulmuştur. Ayrıca ilimiz tarihinin en büyük yatırımı olarak ifadesini bulan, Şırnak havalimanı ihale aşaması tamamlanmış olup inşallah pek yakında halkımızın hizmetine sunulacaktır. Bu hizmetler ile halkımızın namütenahi teveccühüne mazhar olan zatıalilerinizi, şahsınızda parti yönetiminizi ve emeği geçen herkesi minnet, şükran ile anar, saygı ve hürmetlerimizi arz ederiz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!