Sinema salonları festival gibi

Güncelleme Tarihi:

Sinema salonları festival gibi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2003 10:05

Farklı türlerde beş yeni film bugün vizyona giriyor. Fin filmi Geçmişi Olmayan Adam ile soğuk savaş döneminde geçen Tehlikeli Saatler haftanın öne çıkan filmleri.

Haberin Devamı

Clare Peploe'nin yönettiği Bir Çılgın Aşık, türünün meraklılarına hitap eden bir romantik komedi. Pierre de Marivaux'nun romanından uyarlanan film, sinema seyircisini geçmişe götürüyor. Tahtını aşık olduğu prense hediye etmek isteyen bir prensesin öyküsünü anlatan filmin senaryosunu yazan üç kişilik ekibin içinde usta İtalyan yönetmen Bernardo Bertolucci de var.

William Malone'nin imzasını taşıyan Korku Nokta Com, korku - gerilim filmlerinden hoşlananların beğeneceği türden bir çalışma. Filmde olaylar New York'ta dört kişinin tuhaf biçimde öldürülmesiyle başlıyor. Hepsinin ortak özelliği ölmeden önce gözleri ve burunlarının kanamış olması. Olayı araştıran dedektiflerin ortaya çıkardığı gerçek, herkesin tüylerini ürpertir.Dört kurban da ölmeden önce aynı internet sitesini iziyaret etmiştir.

Haberin Devamı

Başrollerini Goldie Hawn'ın sevimli kızı Kate Hudson ile 'yeni çağın Paul Newman'ı olarak lanse edile  Matthew  McConaughey 'in paylaştığı Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir ise izleyenlere hoşça vakit geçirmeyi vaadeden bir seyirlik.

HAFTANIN FİLMLERİYLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ İÇİN
http://www.hurriyetim.com.tr/haberler/0,,sid~18,00.asp

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!