Simpson ailesinin yeni karakterini siz çizin

Güncelleme Tarihi:

Simpson ailesinin yeni karakterini siz çizin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2009 16:22

20. yaşını kutlayan Simpson ailesine 2010'da yeni bir üye katılıyor, katılacak üyeyi ise dizinin resmi internet sitesinden izleyiciler belirleyecek.

Haberin Devamı

İŞTE SIMPSON AİLESİ'NİN 20. YIL KUTLAMASINDAN GÖRÜNTÜLER

 

Dünyanın en ünlü çizgi dizilerinden biri olan ve Amerika'nın de en uzun soluklu çizgi dizisi sayılan Simpsons 20. yaşını kutladı. Homer, Bart, Lisa, Marge ve Maggie Simpson'dan oluşan Simpson ailesinin maceralarını anlatan dizi, ABD'nin en uzun süredir devam eden durum komedisi dizisi unvanını taşıyor. Dizinin 20. yıl kutlaması için düzenlenen gecede, dizinin formatına uygun olarak sarı halı kullanıldı. Dizideki kahramanları seslendiren sanatçılar başta olmak üzere, çok sayıda kişi kutlamaya katıldı.

Dizinin yapımcısı Matt Groening, "Dizinin başarılı olacağını tahmin ediyordum. Ancak 20 yıl sonra hala diziyi konuşuyor olmak tuhaf, ama çok mutluluk verici" dedi.

Haberin Devamı

Simpsonlara katılacak üyeyi siz belirleyebilirsiniz

Simpson ailesine bu sezonda yeni bir üyenin daha katılacağı açıklandı. Orta sınıf bir Amerikan ailesinin yaşamını, kimi zaman kurgusal, kimi zaman fantastik öykülerle anlatan çizgi dizide anne, baba ve üç çocuktan oluşan ekibine yeni bir çizgi karakter daha katılacak. Yeni yılda yeni bir eve de taşınacak olan ailenin yeni üyesi de 2010 yılında yayınlanacak bölümde dizinin hayranları ile buluşacak. Yarışmaya katılmak isteyen izleyiciler dizinin resmi internet sitesine girerek, ana sayfada yer alan ilandan yönlendirmeler ile karakteri oluşturabiliyorlar. Karakterin tipinin ve özelliklerinin ne olacağına tamamen izleyici karar verebilecek, hatta kan grubunu bile seçmeleri mümkün. Ayrıca dizayn ettiği karakter diziye katılacak olan karakterin yaratıcısı da Los Angeles'a gelerek karakterin seslendiricisi olan ünlü ile tanışabilecek. Dizinin internet sitesinde esprili bir dille yer alan ilanın başında "artık çok yorgunuz ve işin gerçeği bazı şeyleri umursamayacak kadar da zenginiz" deniliyor. Karakterin yaratıcısı için "siz yarattığınız karakteri ekranda görmüş olacaksınız, biz ise artık çalışmamanın keyfini yaşayacağız" şeklinde bir açıklamada bulunuluyor. Yarışma ise yalnızca bir hafta boyunca açık tutulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!