Şile'de sahile kurulmuş çadılar kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Şilede sahile kurulmuş çadılar kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2006 20:39

Şile'nin Kızılcaköy sahilinde bir grup tarafından kurulan çadırlar ile kumsalı kapatan tel örgüler, jandarma tarafından kaldırıldı.

Jandarma, Şile Belediyesi ve Mal Müdürlüğü ekipleri, Kızılcaköy sahilinde bir süre önce kurulan çadırlar ile kumsalı kapatan tel örgüyü iş makineleri yardımıyla kaldırarak, boşalttı.

Bu arada, gruptan bir kişi, çadırları kurmak için Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'ndan izin aldıklarını iddia etti.
Şile Kaymakamı Erdoğan Ülker, yaptığı açıklamada, dün konuyla ilgili duyum aldığını belirterek, bunun üzerine yasal prosedür başlattıklarını söyledi.

Jandarma, ilçe belediyesi ve mal müdürlüğü ekiplerinin gereken işlemi gerçekleştirdiğini anlatan Ülker, bölgedeki işgallerin kaldırıldığını kaydetti.

Şile Belediyesi Başkan Vekili Uygun Denizci de kaymakamlıktan aldıkları emirle, çadır ve tel örgülerin kaldırılması için iş makinesi ve eleman desteği sağladıklarını belirtti.

Denizci, “çadırları kurmak için belediyeden izin alındığı” yönündeki iddialara ilişkin de böyle bir şeyden haberi olmadığını dile getirerek, belediye yetkilileri ve görevlilerinin böyle bir izni vermiş olacağını sanmadığını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!