Şile'de batan gemide 4 cansız bedene ulaşıldı

Güncelleme Tarihi:

Şilede batan gemide 4 cansız bedene ulaşıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 10:57

ŞİLE’de batan gemiyle ilgili yapılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 4 kişinin cesedine ulaşıldı. Şile sahilinde gelecek umutlu haberi bekleyen mürettebat yakınları acı haberle yıkıldı.

Haberin Devamı

Yetkililerden edinilen bilgiye göre Şile açıklarında batan geminin kayıp mürettebatıyla ilgili sürdürülen arama çalışmalarında 4 kişinin cesedine ulaşıldı. 3 gündür Şile sahilinde umutlu bekleyişlerini sürdüren mürettebat yakınları acı haberle yıkıldı.

Öte yandan Sahil Güvenlik Komutanlığı ise ulaşılan ceset sayısını 2 olarak açıkladı. Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın internet sitesinden yapılan açıklamada,  ''3 Kasım’da icra edilen arama kurtarma ve dalış faaliyetleri neticesinde 2 mürettEbatın cansız bedenine ulaşılmıştır" denildi.

1 KASIM'DA BATMIŞTI

Şile açıklarında 1 Kasım’da sabaha karşı batan 78 metrelik Bilal Bal isimli yük gemisinin 11 kayıp personeli, aranıyor. 

Gemiden alınan SOS sinyalinin ardından bölgeye kurtarma ekipleri gönderilmişti. Geminin filikası ön bölümü suya batmış halde, can yelekleri de su yüzeyindeydi.

Haberin Devamı

Şilede batan gemide 4 cansız bedene ulaşıldı

Acı haberi duyan yakınları gözyaşlarına boğuldu

11 MÜRETTEBATIN İSİMLERİ

Batan gemideki 11 mürettebatın isimleri şöyle:

Süvari Refik Telci, İkinci Kaptan Cüneyd Yedican, Başmakinist Ali Doğan, İkinci Makinist Hüsamettin Yazıcı, usta gemiciler Mert İlkmen ve Nihat Küçük, gemici Nedim Alicem, yağcılar Sabri Yıldırım ve Engin Selçuk ile aşçı Vedat Odabaşı ve Aşkın Küçük...

Şilede batan gemide 4 cansız bedene ulaşıldı
Acı haberi duyan yakınları gözyaşlarına boğuldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!