Şile Belediyesi hangi partide? Şile'nin mevcut Belediye Başkanı Can Tabakoğlu kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Şile Belediyesi hangi partide Şilenin mevcut Belediye Başkanı Can Tabakoğlu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2019 11:18

İstanbul'da Anadolu Yakası'nda yer alan Şile'de mevcut belediye başkanının hangi partiden olduğu merak konusu oldu. Söz konusu durum hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar bir yandan da mevcut Belediye Başkanı Can Tabakoğlu hakkında araştırma yapıyor. Peki, Şile Belediyesi hangi partide?

Haberin Devamı

31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala, 2014'te yapılan yerel seçimlerde Şile Belediyesi'ni hangi partinin kazandığı ve mevcut belediye başkanı Can Tabakoğlu'nun kim olduğu, vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte, konuya ilişkin ayrıntılar ve Şile'nin mevcut Belediye Başkanı Can Tabakoğlu hakkında merak edilenler...

2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde AK Parti adayı Can Tabakoğlu seçimleri kazandı ve o tarihten bu yana Şile Belediye Başkanı olarak görev yapıyor. AK Parti, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde İlhan Ocaklı'yı aday olarak gösterdi.

MEVCUT BAŞKAN CAN TABAKOĞLU KİMDİR?

Can TABAKOĞLU 1970 yılında Almanya’ da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Şile'de, lise öğrenimini İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde tamamladı. 1992 yılında İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. Askerlik görevini yedek subay olarak Ankara Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda tamamladı. 1995 yılında Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde mimar olarak göreve başladı.

Haberin Devamı

2004 yılında, AK Parti'den Şile Belediye Başkan Adayı oldu ve Belediye Başkanı seçildi. 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde de Şile halkının destekleriyle seçimleri kazanarak  3.kez Şile Belediye Başkanlığına seçildi.

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu diş Hekimi Zeynep TABAKOĞLU ile evli olup  iki kızı ve iki oğlu vardır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!