Silah çalıp polis vurdu

Güncelleme Tarihi:

Silah çalıp polis vurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2014 01:45

Ankara güne kanlı sokak çatışmasıyla başladı. İki hırsız girdikleri evden çaldıkları tabancayla polislere ateş açtı. 3 polis yaralandı.

Haberin Devamı

ANKARA’nın Altındağ ilçesi Örnek Mahallesi’nde bir daireye şafak vakti giren 2 hırsızı, o sırada uyanan ev sahibi fark etti. Ev sahibi, hırsızların kaçmaması için evin kapısını kilitleyerek durumu polise bildirdi. Devriye gezen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine intikal etti. Polisin geldiğini fark eden hırsızlardan biri, polislerin üzerine ateş açmaya başladı. Siper almaya fırsat bulamayan polislerden H.S., A.T. ve M.Ö., hırsızın tabancasından çıkan kurşunların hedefi oldu.

BİRİ ÇOCUK ÇIKTI

Çatışmada 17 yaşındaki B.K., yaralı olarak yakalandı. Çatışma sırasında 21 yaşındaki diğer şüpheli T.K. ise kaçmayı başardı. Polis, gecekondu bölgesi olan mahalleyi ablukaya aldı.

Yaralı polis sakinleştirdi

MESLEKTAŞLARININ yaralı durumunu gören bir polis fenalaştı. Polisi diğer meslektaşları sakinleştirdi. Yaralı polisin ambulansa bindirilirken kendisine yardım eden meslektaşlarını sakinleştirmeye çalışması dikkat çekti.

2 telefon 90 lira para

Haberin Devamı

ŞÜPHELİLERİN girdikleri evde 2 cep telefonu, 90 lira para ile tabanca çaldıkları belirlendi. Her iki şüphelinin de hırsızlık, gasp, uyuşturucu kullanma ve bulundurma suçlarından sabıkaları olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!