Sihirli gözlük Myvu

Güncelleme Tarihi:

Sihirli gözlük Myvu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2007 10:35

Paris Hilton'un da kullandığı Myvu’nun yeni ürünü “Sihirli Gözlük” ile iPod kullanıcıları, videolarını 70 ekran televizyon boyutunda izleyebiliyor.

Haberin Devamı

Otobüs, tren veya uçakla uzun yolculuklar sırasında canınız mı sıkılıyor? Plajda güneşlenirken eğlenmek için ne yapacağınızı bilemiyor musunuz? Sevdiğiniz dizileri seyretmek için geceleri uykusuz mu kalıyorsunuz? Sihirli Gözlük Myvu o zaman tam size göre.

Sihirli Gözlük Myvu  Türkiye’nin ilk iPod’a bağlı gözlük ve kulaklığıyla her yerde video izleme şansı yaratıyor. Hafifliği, konforlu kullanımı ve ince yapısı sayesinde rakiplerinden ayrılan Sihirli Gözlük Myvu , alttan ve üstten görüş olanağı sağlayarak dış dünyayla bağlantıyı koparmıyor. Gözlük camları transparan olduğu için video izlerken gözlüklerinizin etrafından rahatlıkla çevrenizi görebiliyorsunuz. 2 metre mesafeden yaklaşık 70 ekranlı bir TV görüntüsü sağlayan Sihirli Gözlük Myvu’nun ağırlığı ise 75 gram.

Haberin Devamı

Sihirli Gözlük Myvu, zamanının çoğunu otobüs, tren veya uçakta geçirenler için yolculuk sırasında film izleme kolaylığı sunuyor. Günde en az iki saatini evden işe, işten eve serviste veya toplu taşıma araçlarında geçirenlerin yapması gereken tek şey “Sihirli gözlüğü” takmak ve iPod’larına yükledikleri video’yu seyretmek. Oldukça kolay kullanımının yanında, ilave pili sayesinde 3 filmi peş peşe izlemenize fırsat veriyor.

Ürün, 699 YTL (KDV dahil) satış fiyatı ile tüm D&R’larda satışa sunuldu.

Özellikler:
Gösterim Formatı: 320 x 240, 24 – bit renk, 50-60Hz çerçeve oranı
Optikler: Dual color LCDs SolidOptex Optik Sistem
Görüntü Ebadı: 2 metre mesafeden yaklaşık 27 inç (70 cm) ekranlı bir TV görüntüsü kadar
Video girişi: NTSC (ABD sistemi) ve PAL arasında otomatik tercihli
Güç: Li-ion şarj edilebilir pil 3.7V, 1440mAH
Ağırlık: 75 gram

Ayrıntılı bilgi için www.myvu.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!