Şiddetçi damada kurşun

Güncelleme Tarihi:

Şiddetçi damada kurşun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2013 21:52

Biricik Sarıkaya, alkol alıp dayak atan 15 yıllık eşini boğazını satırla keserek öldürdü, sonra da balkondan kendini astı. Çiftin cesetlerini kızları buldu.

Haberin Devamı

Ankara Altındağ’da Yağmur M. (18), nikâhsız eşi Oğuzhan Erdoğan’dan (18) sürekli şiddet görünce, 6 aylık kızını da alarak babası Yılmaz M.’nin evine yerleşti. Erdoğan, sık sık eşinin babasının evine giderek taciz etti. Bayramın ilk günü de kapıya dayanıp eşini almadan dönmeyeceğini söyledi. Sinirlenen baba Yılmaz M. (38), pompalı tüfekle ateş ederek kapı önünde bekleyen damadını öldürdü. Tutuklanan baba, “Kızımın kırılmayan bir yeri kalmadı. Kapıma gelip küfür edince dayanamayıp ateş ettim” dedi.

Cesedini kızı balkonda buldu

ENSER Sarıkaya’nın cesedi eşiyle birlikte Kazan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kızının balkonda cesedini bulduğu Biricik Sarıkaya’nın cebinden bir de not çıktı. Biricik Sarıkaya’nın kısa notta, “Bu adamı öldüreceğim, beni başka kadınla aldatıyor” diye yazdığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Liseli cinayeti

ESKİŞEHİR Yunus Emre Lisesi 11’inci sınıfta okuyan Abdülgafur Daştan önceki gün eve dönmedi. Gözaltına alınan bir kişinin ifadesiyle gencin cesedi, başından vurulmuş halde Gündüzler Beldesi’nde ormanda gömülü bulundu. DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!